Кривавий діамант
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8
14 976
1
+2830

Опис Кривавий діамант

Відмінний кримінальний трилер з елементами бойовика про криваві оборутки білих людей на «Чорному» континенті, де ціна життя – копійки. 

Події розгортаються у 1999 році, в самісінький розпал громадянської війни в Сьєрра-Леоне. В центрі сюжету – історія південноафриканського найманця Денні Арчера та бідного риболова з африканської народності менде Соломона Венді. Обидва вони - африканці з абсолютно несхожими долями, але їх об'єднує обопільне бажання розшукати рідкісний рожевий діамант, який може кардинально змінити їхні життя. Перебуваючи у в'язниці за перевіз контрабанди, Арчер дізнається, що Соломон, якого розлучили з сім'єю і відправили працювати на алмазні копальні, знайшов і заховав дивовижний самородок. Цей скарб може змінити життя, або значно вкоротити віку їм обом…

Фільм «Кривавий діамант» (2006) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам пригодницьких кримінальних драм.

Дивитися Кривавий діамант онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Sonsweety
    #1 Sonsweety Троянці 2 липня 2023 04:13
    Це - талановито зняте кіно, з шикарною постановкою, з'йомками, акторами. Після цього фільма "знімаю шляпу" перед Лео - талантище!
    Фільм - супер!
    Хто буде переглядать вперше - заздрю навіть)
    10/10 однозначно
    +1
Авторизація