Читець
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
20 793
3
+2525

Опис Читець

Багатогранна історична драма про дивні романтичні відносини дорослої жінки та підлітка на тлі справжньої історичної трагедії. 

Події розгортаються у післявоєнній Німеччині. За сюжетом, 36-річна Ханна рятує важко хворого 15-річного юнака Мікаеля. Вдячного підлітка тягне до цієї дорослої та красивої жінки, і слідом за кількома романтичними зустрічами між ними спалахує пристрасний зв’язок. Невдовзі Ханна  безслідно зникає. Вони зустрінуться знову лише через вісім років, у шістдесяті, під час процесів над нацистами. Щоправда Мікаель вже студент-юрист, а його кохана Ханна опиняється на лаві підсудних. Як з'ясувалося, вона брала участь в Марші смерті - ліквідації ув'язнених євреїв з концтабору Освенцим...

Фільм «Читець» (2008) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам історичних драм.

Дивитися Читець онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Андрій
    #1 Гість Андрій Рутульці 13 травня 2023 00:58
    Перша думка по закінченню стрічки - який жах! І ця думка не стосується самого фільму! Він неперевершений, глибокий, і ... жахливий! Він поглинає тебе всього! Перевертає! Викручує!
    Я дивився його в госпіталі. Після поранення на війні з рашизмом. Російським фашизмом. І думав одночасно про дуже різні речі. Про те, що Міхаель - теж жертва тієї війни, під час якої народився. Про те, що німці, при всіх їхніх звірствах, все ж кращі за роzzіян! Бо покаялись! А від кацапів покаяння годі чекати! Але фоновою думкою, ледь вловимою здогадкою, була така - в Світі ні що не чорно-біле!
    +9
    1. Тіна
      #0 Тіна Рутульці 1 серпня 2023 05:41
      Дуже сподобався коментар Андрія і дуже відгукується. Так боляче, що рашисти зараз руйнують життя українців.
      +1
    2. Bogdana Mazur
      #-1 Bogdana Mazur Рутульці 30 січня 2024 10:30
      Дякую вам,Андрію,за все.Одужуйте і повертайтесь додому
      0
Авторизація