Нарко
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.8
49 223
2
+3131

Опис Нарко

Блискуча кримінально-біографічна драма про життя та шлях до вершин злочинного бізнесу найвідомішого наркобарона світу, Пабло Ескобара. 

Формально головним героєм серіалу є не Ескобар, а агент наркоконтролю Стів Мерфі, який прибув до Колумбії з Майамі остаточно вирішити проблему наркотрафіку - за цю самовпевненість в колумбійській поліції не люблять грінго. А в той же час колись невеликий контрабандист Ескобар, вже контролює численні фабрики з виробництва чистого кокаїну, заховані глибоко в колумбійських джунглях, та поставляє його в Майамі тонами. Прибуток становить близько 60 мільйонів в день і Ескобар поодинці просто не встигає витрачати гроші...

Серіал «Нарко» (2015) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам кримінальних драм.

Дивитися Нарко онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. OmegaUKR
    #2 OmegaUKR Троянці 5 травня 2021 23:37
    Переглянув всі 3 сезони на одному подиху. Я досі знаходжуся під приємним враженням. Тепер для мене "Нарко" в якомусь сенсі став еталоном, як потрібно знімати серіал на реальних подіях.
    +1
  2. error
    #1 error Троянці 10 травня 2020 17:53
    Зараз дивлюся серіал і дуже задоволений ним.
    Шикарні актори, шикарна музика, шикарні декорації і сюжет. Все дуже круто зроблено. Дякую НТН за гарне озвучення і сайту за те що оперативно оновлюєтесь і найшвидше додаєте нові серії.
    +5
Авторизація