Полонянки
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.1
62 283
4
+61115

Опис Полонянки

Атмосферний кримінальний трилер про відчайдушного батька, який не чекаючи ефективних дій від поліції, самотужки намагається знайти викрадачів своєї доньки. 

За сюжетом, під час святкування Дня Подяки маленькі доньки Келлера і Франкліна вийшли на вулицю - і не повернулися. Старший син Келлера згадав, що бачив неподалік старий припаркований фургон, і це стає відправною точкою в розслідуванні, яке починає детектив Локі. Фургон знайдений того ж вечора, всередині в неосудному стані знаходиться псих Алекс Джонс, але його допит нічого не дає - у хлопця інтелект десятирічного і він стверджує, що нічого не знає ні про які дівчаток. Поліцейські змушені його відпустити, але Келлер упевнений, що Алекс знає більше, ніж говорить, і бере правосуддя в свої руки...

Фільм «Полонянки» (2013) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам кримінальних трилерів та психологічних драм.

Дивитися Полонянки онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Світлана
    #4 Гість Світлана Рутульці 19 листопада 2023 22:50
    У фільмі стільки кіноляпів, що я втомилась їх рахувати.. ну і не обішлось без неправдоподібних моментів яких теж не мало.. кінец фільму, це взагалі вишенка на торті.. моя оцінка 3+. Хоча напругу дісно тримає всі 2.30 години
    -1
  2. Євангеліна
    #3 Євангеліна Рутульці 19 травня 2023 23:10
    Після гарних відгуків подивилася. Історія про жорстокого чоловіка, що має комплекс бога та при цьому не бачить далі свого носа. Вважає себе гарною людиною та виправдовує себе недовірою. Хотілося побачити про силу батьківської любові, проте... це про чоловіче самолюбство.
    +17
  3. Гість Віктор
    #2 Гість Віктор Рутульці 24 липня 2021 18:11
    Вибухівка
    -18
  4. Андрій Тис
    #1 Андрій Тис Рутульці 23 лютого 2021 21:51
    Реально атмосферний триллер, тримає в напруженні до останньої хвилини! Однозначно дивитися, особливо батькам які мають малих дітей!
    -12
Авторизація