Новий Амстердам
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
13 658
6
+59

Опис Новий Амстердам

Чудова медична драма про трудові будні команди лікарів «Новий Амстердам» - найстарішої державної лікарні США.


Головний герой - Макс Гудвін, досвідчений лікар, сім'янин, борець за кожного пацієнта, та ненависник бюрократизації. Його направляють в Новий Амстердам з метою поправити плачевні справи в настільки знаменитому медичному закладі. А справи, треба сказати, дуже плачевні: лікарні не вистачає фінансування на нове обладнання, багато лікарів більше зайняті власною кар'єрою і фінансовим благополуччям, ніж здоров'ям пацієнтів. А Максу необхідно щось змінювати і він береться виправляти ситуацію радикально... 

Серіал «Новий Амстердам» (2008) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам драми.

Дивитися Новий Амстердам онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 6:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. forest
    #4 forest Троянці 11 березня 2024 23:58
    Легкий приємний серіал не про медиків...здебільшого =))))
    0
  2. Оксана Кашталян
    #3 Оксана Кашталян Троянці 25 березня 2021 12:59
    Адміни, ви переплутали два серіали з однаковою назвою. Змініть опис, будь ласка, бо наразі там ідеться ось про цей серіал https://en.wikipedia.org/wiki/New_Amsterdam_(2018_TV_series)
    +2
  3. Volodymyr
    #2 Volodymyr Троянці 12 лютого 2021 15:39
    Джон Амстердам ( Микола Костер-Вальдано ) - детектив з поліції Нью-Йорка, якому 400 років, але зовні він виглядає як 35-річний. Він був голландським солдатом на Манхеттені в 1642 році, коли він виступив перед мечем, щоб врятувати життя дівчини- індіанця під час різанини її племені. Дівчина, в свою чергу, врятувала Амстердам, створивши заклинання , подарувати йому безсмертя. Також було передбачено, що він не постаріє, поки не знайде свою єдину справжню любов, і тільки тоді він стане здоровим і готовим до смерті. Спогади в різних епізодах шоу розкривають століття життя Амстердама з тих пір, як, використовуючи багато імен, хоча зазвичай зберігаючи «Джон», відзначені втратою, оскільки його друзі, коханці, діти (63 роки) і собаки поступово старіють і вмирають. Амстердам - видужуючий алкоголік, який регулярно відвідує збори анонімних алкоголіків , залишаючись тверезим з 1965 року. За своє життя він тричі служив в армії, крім берегової охорони, морської піхоти і флоту. Він заявив, що ніколи не служив у ВПС, тому що «не любить висоти». Він викладав історію в університеті, працював лікарем під час Громадянської війни в США , був майстром меблів на рубежі 20-го століття, портретистом незадовго до початку Першої світової війни , а до 1941 року був повіреним . У якийсь момент він навчався в Колумбійському університеті і служив в ЦРУ. Прагнення Амстердама знайти свою «справжню любов» рухає серіалом. Але в кожному епізоді в ролі поліцейського йому потрібно розкрити злочини, які він робить, використовуючи свої глибокі і часто особисті знання історії, зображувані як спогади. Хоча він відчужений і невідомий більшості зі своїх численних нащадків, за винятком свого 65-річного сина Омара, він намагається стежити за ними і допомагає їм, коли це можливо. Послідовність заголовків являє собою серію покадрових зображень того місця, де Амстердам отримав свій «подарунок», з лісів і таборів корінних американців 17 століття, які перетворюються в сучасну Таймс-сквер в місті Нью-Йорк.
    +3
    1. OmegaUKR
      #1 OmegaUKR Троянці 12 лютого 2021 19:49
      Давно я не читав настільки змістовного відгуку). Тепер захотілося переглянути.
      +2
  4. Volodymyr
    #0 Volodymyr Троянці 11 лютого 2021 13:31
    Подивився дві серії і поки що опис не відповідає дійсності бо сюжет абсолютно відрізняється від того що там написано - розповідається не про якогось там медика та сімянина а про чоловіка який працює детективом та який живе вже 400 років і всі ці роки шукає свою єдину кохану щоб почати старіти ))
    +1
    1. Volodymyr
      #-1 Volodymyr Троянці 11 лютого 2021 13:52
      нагадує серіал Вічність який я колись дивився.
      +2
Авторизація