Співчуття пані Помсті
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
3 738
1
+2020

Опис Співчуття пані Помсті

Блискуча друга частина дилогії всесвітньо відомого південнокорейського режисера Пак Чхан-ука.


Події розгортаються у сучасній Кореї. Головна героїня – жінка на ім’я  Кем Чжа Лі, яка провела в ув'язненні тринадцять років. Її несправедливо звинуватили у вбивстві та викраденні дитини і весь час за гратами, Кем Чжа Лі виношувала план помсти і завойовує серця ув'язнених власною добротою.  Інші в’язні називають її Сердечна пані Гем-чжа, пані Помста. Відсидівши 13 років, Гем-чжа відправляється розшукувати зрадника за допомогою її тюремних товаришів...

Фільм «Співчуття пані Помсті» (2005) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам напружених трилерів.

Дивитися Співчуття пані Помсті онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Oleh Klovan
    #1 Oleh Klovan Троянці 7 березня 2023 19:03
    Оригінальна назва фільму «Добросерда пані Гимджа» (친절한 금자씨), однак в світовому прокаті фільм вийшов під назвою «Співчуття пані Помсті».

    Існує дві версії фільму — кольорова та чорно-біла. В чорно-білій версії фільм розпочинається кольоровим, однак поступово вицвітає і стає чорно-білим.

    Я думав, що мене не здивувати, але як завжди вийшло навпаки. Спочатку фільм може здатися дивним, викликати змішані емоції, але потрібно продовжувати перегляд, щоб він розкрився. І вже умовно з другої частини фільму ти розумієш, що це шедевр. Якщо чесно цей фільм сподобався мені більше, ніж "Олдбой" саме через його розв'язку та й сюжет в цілому стосовно головної героїні, який можна переглянути повторно.
    Це класика, тож рекомендую ознайомитись.
    +2
Авторизація