Видозмінений вуглець: Відновлений
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.5
6 209
1
+1111

Опис Видозмінений вуглець: Відновлений

Захоплюючий науково-фантастичний екшн, що продовжує історію фантастичних пригод колишнього повстанця, а нині найманець Такесі Ковача, із популярного серіалу «Модифікований Карбон». 

Події розгортаються через деякий час після подій другого сезону оригінального серіалу. Професійний найманець Такесі Ковач отримує нове тіло на планеті Латімер та має відпрацювати його, виконуючи завдання безжального боса японської мафії. Його чергове завдання - захистити від ніндзя художницю, що робить татуювання для якудза. Для цього Такесі необхідно зрозуміти, чому саме художницю бажають вбити...

Серіал «Видозмінений вуглець: Відновлений» (2020) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам фантастичних бойовиків.

Дивитися Видозмінений вуглець: Відновлений онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Cyberpunker
    #1 Cyberpunker Рутульці 11 травня 2021 03:57
    Якщо рейтинг 18+, то навіщо було вписувати в сценарій дитину? Ще й пискляву підлітка. Це мабуть і зменшило рейтинг. В так задумка нормальна. Отже тільки не треба було робити як якесь "продовження". Хай би було окремою справою на іншій планеті. Доречі, в оригіналі три книги Річарда Моргана. Чи екранізують усі неясно. Хотілося би.
    0
Авторизація