Детектив Гурман: Насолоджуйся життям доки можливо
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.9
5 121
1
+610

Опис Детектив Гурман: Насолоджуйся життям доки можливо

Симпатичний кримінальний детектив із класичним сюжетом про трагічний випадок, що виявився зовсім не випадковим. 

За сюжетом, детективи Генрі та Меггі на запрошення заможного бізнесмена та філантропа Генрі Девіда Вестона приходять святкувати його день народження у розкішному заміському маєтку. Під час розігрування сцени із 18 століття «фальшивою» рушницею вбиває одного з чотирьох дітей мільйонера. Коли ж пара слідчих намагається визначити, що саме сталося, Генрі та Меггі опиняються у самісінькому епіцентрі запеклої ворожнечі між спадкоємцями мільйонних статків Генрі Девіда Вестона...

Фільм «Детектив Гурман: Насолоджуйся життям доки можливо» (2017) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам детективного жанру.

Дивитися Детектив Гурман: Насолоджуйся життям доки можливо онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Serg
    #1 Serg Рутульці 17 жовтня 2020 00:20
    Недолуга копія серіалу "Касл". Жінка-детектив, її коханець - безкоштовний консультант, дочка - підліток і двоє тупеньких помічників. Додайте купу ляпів і ніяку гру акторів. Є уточнення і запитання для того, хто писав анонс фільму. Коханець Меггі Генрі не детектив, а лише громадський консультант. Чому раптом глава сімейства став філантропом? До того ж це не він вбиває одного із своїх дітей. І не з рушниці. І не з фальшивої.
    +1
Авторизація