Гангстер / Американський ґанґстер
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.8
20 160
1
+4747

Опис Гангстер / Американський ґанґстер

Відмінна кримінальна драма Рідлі Скотта заснована на реальних подіях про одного з найталановитіших гангстерів і самих безжальних бізнесменів Америки. 

В центрі сюжету – історія Френка Лукаса, який почав свій шлях на вершини кримінального світу, влаштувавшись водієм одного з гарлемських гангстерів. Френк звик не звертати на себе уваги, однак після смерті господаря Френк використовує ситуацію в своїх цілях, створивши відразу власну кримінальну імперію. Його спеціальність - героїн, який він ввозить безпосередньо з Південно-Східної Азії в гробах американських солдатів, що загинули у В'єтнамі. Він вважає себе бізнесменом і конкурує з іншими угрупуваннями за всіма правилами ринкової економіки, пропонуючи більш якісний продукт за нижчою ціною. Заробляючи мільйон доларів в день і дотримуючись одного разу встановлених для себе правил гри, він стає ідолом для всього Гарлема...

Фільм «Гангстер» або ж «Американський ґанґстер» (2007) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам кримінальних трилерів.

Дивитися Гангстер / Американський ґанґстер онлайн українською в HD
Unrated Cut
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Spanek76
    #1 Spanek76 Троянці 7 серпня 2022 19:26
    Підбір та гра акторів просто супер! Здається після 2010 в Голівуді перестали знімати гарні фільми...
    +5
Авторизація