Родина Тененбаумів
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
10 791
2
+1214

Опис Родина Тененбаумів

Черговий  комедійно-мелодраматичний шедевр режисера Веса Андерсона про сімейні цінності та сімейні проблеми. 

За сюжетом, у Тененбаума і його дружини Етелін троє дітей - Чес, Річі та Марго. Кожен з них пішов своєю дорогою. Чес ще підлітком почав займатися купівлею нерухомості і виявив талант у створенні міжнародних фінансових операцій. Марго стала драматургом і вже в дев'ятому класі отримала грант на суму 50 тис. доларів. Річі зайнявся тенісом і тричі вигравав на чемпіонаті США. Все благополучно, кожен з них живе сам по собі, як раптом відбуваються події, які перевертають і руйнують все їхнє життя. І головний винуватець - їхній батько...

Фільм «Родина Тененбаумів» (2001) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам якісних та оригінальних комедій Веса Андерсона.

Дивитися Родина Тененбаумів онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Valeria Bondarenko
    #2 Valeria Bondarenko Троянці 6 лютого 2023 12:40
    Подобаються фільми Андерсона. Цей не гріше фільму "Готель «Ґранд Будапешт»", а по-своєму хороший, про сімейні цінності. Подобається набір акторів, які постійно з'являються у картинах Андерсона. Завдяки кольорам та режисурі легко сприймаються драма (вона тебе не пригнічує). Рекомендую глянути "Поїзд до Дарджилінга", схожа атмосфера.
    +1
  2. Doslis
    #1 Doslis Троянці 4 липня 2021 17:45
    З стилістикою дуже нагадує "Готель «Ґранд Будапешт»", але гірше, набагато.
    +2
Авторизація