Телескоп Хаббл / Телескоп Габбл
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.7
5 771
1
+99

Опис Телескоп Хаббл / Телескоп Габбл

Цікавий та неймовірно красивий документальний проект про космос та його дослідження  завдяки чи не найвідомішому в світі телескопу Hubble, який прославив NASA і став каталізатором розвитку багатьох областей астрономії.

24 квітня 1990 року, з мису Канаверал відправився в свій десятий політ космічний шаттл Discovery. У його транспортному відсіку розмістився незвичайний вантаж, якому судилося прославити NASA і стати каталізатором розвитку багатьох областей астрономії. Так почалася безпрецедентна тридцятирічна місія космічного телескопа Hubble, найвідомішого астрономічного інструменту в світі. Нині, проект Hubble 3D дозволить усім бажаючим подорожувати через віддалені галактики, досліджувати таємниці нашого всесвіту...

Фільм «Телескоп Хаббл» або ж «Телескоп Габбл» (2010) буде цікаво дивитись українською онлайн усім, хто цікавиться дослідженнями космосу.

Дивитися Телескоп Хаббл / Телескоп Габбл онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. mary13
    #1 mary13 Рутульці 27 листопада 2020 18:35
    Неймовірно! Наприкінці фільму стає особливо захоплююче ,коли розумієш, що в безмежнім просторі всесвіту, наша планета є справжнім прихистом і рідною домівкою! Бережімо Землю!
    +1
Авторизація