Планета Мавп
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8
10 591
2
+1818

Опис Планета Мавп

Культова пригодницька фантастика, що почала початок цілій франшизі «Планета мавп», знята за мотивами однойменного роману французького письменника-фантаста П’єра Буля.
Події беруть початок у далекому 3978 році. Людство вже давно почало досліджувати віддалені куточки галактики. Команда одного із зорельотів, повертаючись додому на Землю, зазнає аварії та здійснює посадку на невідомій планеті. Вцілілі астронавти деякий час дивуються, що планета дуже схожа на Землю. Незабаром дослідники потрапляють в полон, де дізнаються, що планета населена розумними мавпами що домінують над усім живим і недорозвиненими племенами людей. Мавпи починають знущатись із дуже кмітливих людей, а астронавти починають розуміти, що планета не просто так схожа на Землю...
Фільм «Планета Мавп» (1968) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам олдскульної фантастики.
Дивитися Планета Мавп онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Stiv
    #2 Гість Stiv Рутульці 21 січня 2024 11:49
    НУ ПРОСТО ДНО!!! КОЖНОГО РАЗУ ЯК ВІН ПРОБУЄ ПРОДЕМОНСТРУВАТИ ІНТЕЛЕКТ АБО ТУПО НЕ ДИВЛЯТЬСЯ ТІЛЬКИ В ТОЙ МОМЕНТ АБО Ж ЯКИСЬ ЗБІГ ЧИ ВИПАДКОВІСТЬ - ТА ГЛЯДАЧУ НЕ 5 РОЧКІВ!!! ВІДЧУТТЯ ЩО ДО ТЕБЕ ЯК ДО ДИБІЛА СТАВЛЯТЬСЯ - НЕ РАХУЮЧИСЬ ІЗ ТИМ ЩО ЦЕ ОЧЕВИДНІ РЕЧІ!!!!!!
    -1
  2. rititic
    #1 rititic Троянці 22 вересня 2022 22:04
    Дякую за класику кіно мистецтва.
    +2
Авторизація