Завоювання планети Мавп / Підкорення планети Мавп
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.1
3 982
0
+77

Опис Завоювання планети Мавп / Підкорення планети Мавп

Четвертий фільм легендарної пригодницько-фантастичної серії «Планета мавп», знятий за мотивами однойменного роману французького фантаста П’єра Буля.
Сюжет є прямим продовженням фільму «Втеча з планети Мавп», а подыъ розгортаються за двадцять років після втечі Зіри та Корнеліуса з Планети Мавп. Люди почали масово заводити в якості домашніх улюбленців мавп, а швидко виявивши їх здатність до навчання, тренувати виконувати роботи по дому. Поступово США знову перетворюється в рабовласницьку державу, яка експлуатує безкоштовну роботу мавп. Власник цирку Армандо приїжджає в місто зі своєю мавпою на ім’я Цезар, єдиним сином мавп, що прилітали на Землю з майбутнього, який до цих пір вважався загиблим. Армандо потрапляє в руки влади, яка знову бере займатись дослідженням справи Зіри і Корнеліуса. У цей самий час, вражений жорстокістю і несправедливістю по відношенню до своїх родичів-мавп Цезар знаходить застосування своїм високому інтелекту і здатності говорити та починає підготовку повстання...
Фільм «Підкорення планети Мавп» (1972) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам олдскульної фантастики.
Дивитися Завоювання планети Мавп / Підкорення планети Мавп онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація