Красуня / Краля
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.1
31 152
4
+4345

Опис Красуня / Краля

Культова, взірцева романтична комедія про сучасну Попелюшку, дівчину, що надає послуги ескорту але знаходить справжнє кохання.

За сюжетом, фінансовий геній Едвард Льюїс мандруючи нічним Мангеттеном, зупиняє свій лімузин біля гарненької жіночки, повії на ім’я Вів’єн. Вона бере тільки готівкою. А ще вона чуйна та ранима. Після чарівної ночі, зранку Едвард розуміє, що по вуха закохався в повію, не хоче розлучатися з Вів’єн і пропонує дівчині залишитись в його президентському люксі ще на деякий час - за додатковий гонорар. Вів'єн в свою чергу занурюється у шалений світ великих грошей та великої брехні. Вона терпить недбале ставлення до неї заради чоловіка, який підкорив її серце та перестав бути для неї просто клієнтом...

Фільм «Красуня» або ж «Краля» (1990) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам олдскульних романтичних комедій.

Дивитися Красуня / Краля онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. folion
    #4 folion Троянці 18 березня 2024 22:52
    Культова стрічка, яка показала казкову історію із перетворенням, коли головна героїня витягнула дійсно золотий квиток. Однак це скоріш за все могло статись саме в ті часи, зараз мало уявляється подібна історія. Неймовірно популярні актори, не менш відомі пісні - як результат 2 години пролітають в момент. Приємно вражений після перегляду
    -1
  2. Гість Ааа
    #3 Гість Ааа Рутульці 18 лютого 2024 01:50
    Прекрасний олдскульний фільм від якого робиться тепло і добре на душі ♥️
    -1
  3. vlady777
    #2 vlady777 Троянці 7 листопада 2022 20:21
    галіма озвучка
    +1
  4. Waldi
    #1 Waldi Рутульці 15 березня 2021 02:53
    Як на 90-ті це і справді був культовий фільм. Думаю, всі тоді його дивились, а дівчата то просто обожнювали і мріяли про таке, от тільки запізно зрозуміли, шо все це казка і так і залишились на панелі, бо кому потрібна дружина-повія?
    +4
Авторизація