Гранд Готель / Ґранд Готель
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.4
39 737
3
+1723

Опис Гранд Готель / Ґранд Готель

Відмінний,  драматичний та захоплюючий, історичний трилер з елементами детективу  про родинну вірність та боротьбу за справедливість.

Події розгортаються в Іспанії на початку ХХ століття. В центрі сюжету історія аристократичного сімейства Аларкон. Вони власники елітного готелю, призначеного для знаті. Робота готелю чітко налагоджена, механізм працює без збоїв вдень і вночі, проблеми звичайно є, але всі вони вирішуються на місці, рішуче і швидко. І в цьому чимала заслуга глави сімейства Терези Аларкон, яка залізною рукою керує як готелем, так і своїм сімейством. Одного дня зникає донька Терези Алісія. Для її пошуків повертається брат дівчини, молодий Хуліо...

Міні-серіал «Ґранд Готель» або ж «Гранд Готель» (2011) буде цікаво дивитись українською онлайн у сім шанувальникам історичних детективів.

Дивитися Гранд Готель / Ґранд Готель онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Вікторія
    #3 Гість Вікторія Рутульці 17 березня 2024 12:37
    Опис серіалу явно від людини, яка не те, що не дивилася його, а і трейлер до нього не бачила) Краще не описувати взагалі, або скопіювати з іншого джерела, якщо лінь переглянути перед роботою.
    -1
  2. 1234
    #2 1234 Рутульці 16 лютого 2024 01:41
    Трошки неправильна передмова. Суть серіалу - це змагання нащадків за право власності на готель. Є також низка таємничих убивств, які як дотичні до справи успадкування, так і ні. Головна питання: хто ж успадкує готель? Також у центрі уваги сюжет романтичного і страждннного кохання слуги і доньки-спадкоємиці.
    -1
  3. гість
    #1 гість Рутульці 1 серпня 2021 16:58
    Що це за знущання : уводити, уносити?! 4 серія суцільний русизм, немає словника??? Що за ідіотський переклад?
    +4
Авторизація