Служниця
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
4.5
46 062
5
+4450

Опис Служниця

Захоплююча і пристрасна історична мелодрама про заборонене кохання японської спадкоємиці та корейської служниці.

Події розгортаються на початку ХХ століття, під час окупації Кореї Японією. Корейська дівчина Сук Хі наймається служницею в маєток заможного корейця, який перебуває в привілейованому положенні завдяки одруженню з японкою. Господар не знає, що Сук Хі - професійна злодійка, яка діє в парі з досвідченим шахраєм, що видає себе за японського аристократа. Махінатор планує одружитися з племінницею багатія на ім'я Хідеко, щоб прибрати до рук її спадщину, і Сук Хі повинна переконати відлюдкувату і наївну дівчину піддатися на чари ловеласа. Але чим більше часу Сук Хі та Хідеко проводять разом, тим сильніше стають їх почуття...

Фільм «Служниця» (2016) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам мелодрам.

Дивитися Служниця онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 5:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Oleh Klovan
    #5 Oleh Klovan Троянці 7 березня 2023 19:07
    Події розгортаються в 30-ті роки минулого століття на території Кореї, окупованої японцями. В багатому маєтку в усамітненні живе Хідеко (Кім Мін-хі), багата молода японка, яка з часом успадкує чималі статки. Місцевий аферист розробляє план, згідно яким він одружиться на Хідеко, а згодом присвоїть собі всі її гроші.

    Допомогти йому в цьому повинна Сук Хі (Кім Те-рі). Дівчина влаштовується служницею до багачки. Але задумам шахрая не судилося збутися. Між господинею і служницею виникають почуття, які повністю змінюють їхні життя.

    Це шикарний фільм заперечувати не буду. Сама історія може здатись безглуздою, якщо оцінювати її вже після повного перегляду, але кіно, то не завжди повчання, а мистецтво розповіді. Ця картина цікава в першу чергу режисурою, операторською роботою, подачею сюжету, який власне також є цікавим та таємничим. Сюжет складається з трьох частин. Кожна частина ніби з новим поштовхом занурює в історію підтримуючи постійний спектр емоцій від неприязні до захоплення. Перші дві частини розповідають історію з двох різних точок зору, а третя їх поєднує розставляючи всі крапки над і, та підводить до фіналу.

    Це трилер з елементами еротики чи еротичний трилер називайте як хочете. Дехто прочитавши опис і переглянувши першу частину не додивившись фільм до кінця, скаже: "А, все ясно, лесбійки". Ну взагалі-то так воно і є, але. Я знав ще до перегляду, що між головними героїнями будуть стосунки, але не думав, що будуть такі сцени. І навіть після побаченого я не можу заперечувати того, що сюжет цікавий і привертає увагу саме історія, а не лише еротика. Якщо вас привернуло виключно оголення і гарячі сцени, тоді ми з вами не в одній команді, бо я вважаю, що можна обійтись без таких сцен, або хоча б зупиняти їх темним екраном, глядач і так зрозуміє, що там відбулось. Тож як ви зрозуміли я був збентежений занадто відвертими сценами, не те щоб я дуже сильно обурювався, бо там були лиш дівчата. Але все-таки я не фанат оголень та відвертих сцен у кіно, навіть якщо по книзі знято, вибачте, але то за кадром має бути. Тим не менш це не завадило мені поставити цій картині 10/10.
    +4
  2. Oleh Klovan
    #4 Oleh Klovan Троянці 12 лютого 2023 19:13
    Виправте будь ласка оцінку IMDb. На сайті IMDb на даний момент 8.1 бала.
    +1
  3. Забута в корчмі
    #3 Забута в корчмі Троянці 27 листопада 2022 22:02
    ПОПЕРЕДЖЕННЯ: МОЖЛИВИЙ ВІЗУАЛЬНИЙ ОРГАЗМ (І НЕ ТІЛЬКИ ВІН)!!!
    * дівчата-гетеросексуалки, ви в небезпеці, бо дві прекрасні пані з цього фільму цілком можуть вас звабити *
    +8
  4. baranokaori
    #2 baranokaori Троянці 27 листопада 2022 01:41
    Неймовірні враження... цей фільм вартий уваги людей, які люблять деталі, гарні пейзажі, та чудово побудований ракурс. Я в захваті від сюжетної лінії, дуже непередбачуване розгортання подій, а особливо кульмінація. Гарного перегляду!
    +1
  5. alientofu
    #1 alientofu Троянці 24 липня 2021 10:47
    Фільм просто...просто неймовірний. Назавжди залишився у серці.
    +6
Авторизація