Безславні кріпаки
Трейлер
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
0
19 953
3
+4850

Опис Безславні кріпаки

Можливо перший у своєму роді псевдоісторичний комедійний пригодницький екшн, який є своєрідною українською відповіддю голлівудським суперхітам «Безславні виродки» та «Лінкольн мисливець на вампірів».


Події розгортаються у 1844 році. В центрі сюжету – історія молодого Тараса Шевченка, який будучи на засланні навчився східних бойових мистецтв від самурая-роніна. Разом з новим товаришем Шевченко повертається на територію поневоленої України де починає боротися за волю українського народу...

Фільм «Безславні кріпаки» (2020) зацікавить усіх поціновувачів нового українського кіно, а також шанувальників пригодницьких бойовиків.

Дивитися Безславні кріпаки онлайн українською в HD
Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Уляна Галич
    #2 Гість Уляна Галич Рутульці 1 грудня 2021 03:41
    Ну не знаю, по тєліку давно показали, я пропустила, але якось образливо, що на Енеїді досі нема. новісінькі серіали Нетфлікс, наприклад є - а БК - нема. ну, звісно, ми всі знаємо, що за контент треба платити і т.д. - то, може, відразу колективно перейдемо на Мегого, чи тупо включимо тєлік? це не в образу нікому, просто чекала це кіно на Енеїді, але бачу, що марно. українські кліпмейкери (ну, назвати режисерами чи фільмотворцями поки язик не повертається) надто цінують свій продукт. і це добре. он Квартал взагалі регулярно банить всіх за використання свого контенту. іф ю ноу вот ай мін. пішла плакати.
    +2
  2. носій унікального досвіду
    #1 носій унікального досвіду Троянці 29 серпня 2021 23:23
    наразі є лише треййлер. дайте посилання де можна дивитись українські фільми нолайн. нехай навіть за гроші. навіть добре, якщо за гроші.
    +2
    1. Oleksandr Zavalnyi
      #0 Oleksandr Zavalnyi Троянці 30 серпня 2021 12:32
      https://sweet.tv/movie/21012-bezslavni-kripaki
      тримайте
      +1
Авторизація