Вольтрон: Оборонець всесвіту
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.9
13 670
2
+79

Опис Вольтрон: Оборонець всесвіту

Шалено популярна олдскульна американська адаптація культового японського аніме-серіалу про непереможного мега-робота, який захищає порядок та спокій у Всесвіті.  

Події розгортаються в далекому майбутньому. Людство та інші раси Галактичного Альянсу активно колонізують галактику. На великій відстані від Землі існує монархічна планета Арус, над якою нависла загроза захоплення імперією чужинців. Галактичним Альянсом прийнято рішення відправити на Арус п'ятірку пілотів. Їх завдання - знайти та збудити п'ять роботів-левів, які базуються на Арусі. За допомогою цих роботів, разом здатних трансформуватися у непереможного мега-робота Вольтрона, пілоти повинні були захистити планету від вторгнення...

Фільм «Вольтрон - оборонець всесвіту» (1984)  можна  дивитись українською онлайн усім шанувальникам олдскульної фантастики.

Дивитися Вольтрон: Оборонець всесвіту онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Seregka
    #2 Seregka Рутульці 28 червня 2021 22:55
    Дуже дякую!!! Звуки, музичний супровид, мальовка-все супер.Думав, через стильки десяткив рокив буду дивитись та думати, що це твориння кумедне... Хай зараз так зроблять.А головне-у ций фантастици для себе можна знайти сховану просту мудристь.
    +2
  2. Zed
    #1 Zed Рутульці 30 січня 2021 10:52
    Шкода, що не має укр озучки:(
    +1
Авторизація