Кохання трапляється
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.7
9 208
2
+57

Опис Кохання трапляється

Зворушлива романтична мелодрама про те, як можуть бути розбиті вщент усі теоретичні уявлення про життя, коли приходить справжнє кохання. 

Головний герой – письменник та видавець Берк Райан, який після смерті дружини видав книгу про те, як  пережити трагедію. Книга отримує шалений успіх, а Райан стає відомою особою. Вні подорожує країною, намагаючись допомагати людям долати біль, проводить тренінги та семінари з читачами. Життя Берка поступово налагоджується, рана на серці майже загоїлася, але самотність не дає спокою. І ось одного разу Берк зустрічає Елізу, красиву і сильну жінку. Берк закохується знову, але це почуття починає нищити його, пробуджуючи шалений комплекс провини...

Фільм «Кохання трапляється» (2009) можна дивитись українською онлайн усім шанувальникам романтичних драм.

Дивитися Кохання трапляється онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Віталій Альошкін
    #2 Віталій Альошкін Троянці 26 березня 2023 16:43
    Вибачте, але чомусь постіно підвисає перегляд. Дивлюсь такий самий фільм на іншому сайті російскою - все добре. Декілька разів перевіряв інші фільми все теж саме.
    Ідея добра, але дивитися неможливо(
    +2
  2. Waldi
    #1 Waldi Рутульці 16 березня 2021 00:13
    Проблема зі звуком, оновіть будь ласка. Десь хвилина 49-50 там де вони мають дивитися концерт самого концерту нема, тобто звуку нема. Зображення є, а звуку нема. Гурт щось там співає, але нічого не чути, тиша. І такі моменти по цілому фільму, цей просто дуже в очі впадає.
    А фільм загалом непоганий, легкий.
    +1
Авторизація