Геній
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.6
22 682
2
+1618

Опис Геній

Чудова біографічна драма про життя та непрості відносини всесвітньо відомого письменника Томаса Вулфа та його редактора Максвелла Перкінса. 

Події розгортаються наприкінці 1920-х років, коли американський письменник-початківець Томас Вулф приносить в нью-йоркське видавництво Charles Scribner's Sons рукопис свого першого роману. До цього часу книгу вже відкинули інші великі видавництва, але знаменитий редактор Максвелл Перкінс  бачить у творі потенціал. Після довгої спільної роботи Вулф і Перкінс скорочують роман вдвічі, і його вдається видати під назвою «Поглянь на будинок свій, ангел». Коли книга стає бестселером, окрилений автор пише 5000 сторінок свого другого роману «Про час і про річку», і Перкінс знову береться за червоний олівець. Але що відомо стає Вулф завдяки співпраці з метром редактури, тим сильніше письменникові хочеться довести, що він самостійний творець, а не креатура Перкінса…

Фільм «Геній» (2016) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам біографічних драм.

Дивитися Геній онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Нана
    #2 Гість Нана Рутульці 22 лютого 2023 04:37
    Фільм класний, про магію творчості, про унікальний тандем письменника та редактора, про справжні мотиви людських дій.
    +2
  2. Black Olive
    #1 Black Olive Троянці 21 січня 2023 10:56
    Мене підвели завеликі очікування від кіно, які не справдилися, на жаль. Сам по собі фільм не поганий, але ці мої очікування.
    Ставлю дизлайк, бо скоріше на сподобалось, чим сподобалось.
    0
Авторизація