Честь
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.1
3 088
1
+44

Опис Честь

Драматична кримінальна історія про середньовічні забобони у 21 сторіччі та розслідування вбивства молодої іракської дівчини курдської народності.


За сюжетом, констебль Керолайн Гуд отримує завдання розслідувати зникнення молодої дівчини, іранської мігрантки курдського походження Банази Махмоди. Взявшись за розслідування, Керолайн зіштовхується із тупістю старого патріархального суспільства, небажанням відмовитись від старих традицій та забобонів. Вона починає розуміти, що дівчину могли вбити її власні батьки...

Міні-серіал «Честь» (2020) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам кримінальних драм.

Дивитися Честь онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Раїса
    #1 Раїса Рутульці 29 червня 2023 17:44
    Європейці змушені були прийняти тисячі біженців мусульман, які, дякуючи путінським грошам і зброї наданим Сирії, привезли з собою до Європи свої закони, свою культуру, свої правила життя. Європейці не мають жодного уявлення про ці закони і культуру. В силу свого виховання, сталих традицій і цінностей, європейці навіть не можуть ні уявити ні зрозуміти про що йдеться. І з цими антилюдськими правилами і звичаями європейцям прийдеться стикатись постійно, бо їхня толерантність дозволяє мусульманам не дотримуватись цивілізаційним законів а навпаки нав'язувати свої середньовічні людоненависницькі правила співіснування європейській спільноті.
    Війна путінських рашистів в Україні, це той саме прояв азіатських середньовічних чи навіть давніших способів життя, коли той хто має зброю і бажання "їсти" знищує у той чи інший спосіб тих, на кого обернені його скотські примітивні безжальні бажання.
    Але і цього більшість європеців не розуміють. Це як у приказці "ситий голодному не товариш". Звиклим до демократії, 78 років без війни, ситим європецям важко уявити що у 21 сторіччі ще є істоти (не люди), які бажають заради розваги, тупої ненависті, безграмотності і відсталості убивати, грабувати, гвалтувати, нищити.
    А мої співвітчизники сьогодні стоять живим щитом між світом насилля і ненависті та світом ситого європейського життя.
    +1
Авторизація