Розум і почуття / Чуття і чуттєвість
SD 480p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8
14 562
2
+1523

Опис Розум і почуття / Чуття і чуттєвість

Красивий британський мелодраматичний серіал знятий за мотивами однойменного роману англійської письменниці Джейн Остін. 

Сюжет розкриває історію про сумну долю аристократок без приданого із збіднілих шляхетних родин, а також спадкоємців великих статків, змушених підкорятися у виборі своїх суджених тим, від чиєї ласки вони залежать. 

Головні героїні – дві сестри-аристократки: розумної Елінор та пристрасної Маріана. Їх майбутнє виглядає похмурим, адже родина несподівано збанкрутіла, а  дівчата без спадку стають менш цікавими для залицяльників-аристократів...

Міні-серіал «Чуття і чуттєвість» або ж «Розум і почуття» (2008) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам класики.

Дивитися Розум і почуття / Чуття і чуттєвість онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Елізабет
    #1 Елізабет Троянці 1 березня 2021 15:25
    Подивитись варто лише заради Жена Стівенса, все решта не дуже.
    Як на мене найкраща екранізація цього роману, це фільм 1995, там просто шикарний підбір акторів, кожен грає дуже природно. А тут всі більш відверті, більш веселі, не допомогло фільму навіть те що його розтягнули на три годинні серії, в деяких місцях не вистачає драми, не дотягують почуття, в деяких сценах, замість прихованих почуттів у Елінор все написано на обличчі.
    Загалом подивитись варто, приємно чути власні голоси акторів. Це незвичний погляд на улюблену історію, але не очікуйте чогось занадто шедеврального.
    0
    1. Елізабет
      #0 Елізабет Троянці 1 березня 2021 15:27
      Дена Стівенса переправило?
      0
Авторизація