Дотик гріха
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.1
3 248
0
+11

Опис Дотик гріха

Оригінальний та симпатичний азійсько-європейський соціально-драматичний бойовик, який на канському кінофестивалі 2013 року отримав відзнаку за кращий кіносценарій.  

Фільм складається з чотирьох кіноновел, кожна з яких на прикладі життя конкретного простої людини показує, що вибір життєвих шляхів лише здається великим та  безмежним. В першій новелі шахтар Дахай обурений панує корупцією у своєму селі та вирішує самотужки покласти їй край. Другий фільм розкриває історію робочий-мігранта Саньєра, який відкриває для себе безмежні можливості коли вперше використовує за призначенням вогнепальну зброю. Третя історія розкриває труднощі життя  працівниці сауни Сяо-ю, яку доводять до відчаю постійні домагання клієнтів. Четверта кіноновела розкриває історію поневірянь хлопчини на ім’я Сяо-гуй, який змушений постійно міняти роботу, кожен раз погоджуючись на все гірші умови...

Фільм «Дотик гріха» (2013) можна дивитись онлайн мовою оригіналу з  українськими субтитрами усім шанувальникам соціально-драматичних екшнів.

Дивитися Дотик гріха онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація