Династія
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.3
64 630
1
+2529

Опис Династія

Чудовий перезапуск шалено популярного однойменного драматичного серіалу 1980-х років про життя багатіїв, їх підступні розбірки між собою та брудні таємниці дуже заможного сімейства.
В центрі сюжету – історія клану Керрінгтон, родини впливових нафтових магнатів. Голова сімейства – вольовий та цілеспрямований Блейк. У нього є волелюбна і зухвала дочка Феллон і синочок Стівен. Здається, що Феллон, нарешті, змогла домогтися батьківського розташування і стати наступницею величезної імперії. Ось тільки не все так просто. Блейк вже знайшов гідну заміну собі - молоду і гарячу іспанку Кристал. Тут і розгорається полум'я безжальної боротьби за батьківський спадок...
Серіал «Династія» (2017) можна дивитись наживо усім шанувальникам оригінального серіалу.

Дивитися Династія онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Катерина
    #1 Гість Катерина Рутульці 18 листопада 2021 07:47
    Є звичайно певні сюжетні дири, особливо крінжово якось прибрали фокус зі Стівена, але фантастичність і харизма Фелон дуже витягує серіал, справді затягує. Цікавий ребут старого серіалу, особливо незвично виходить, якщо спочатку подивитися ребут, а потім вже оригінал, але ребут вийшов справді достатньо хороший, хоча це рідко відбувається з ребутами. Додатково вразило що сценарій писали ті ж подружжя Шапіро, такі старі, але все ж таки зміни в суспільстві за 40 років цікаво відобразили на персонажах, найменше змінили Блейка, що має сенс, але повторюся, видно що у сама актриса вклала дуже багато у персонажа Фелон, щоб вона була саме такою харизматичною, напорною і шаленою жінкою, побільше б таких жіночих персонажів надихаючих у сучасних мильних операх.
    +4
Авторизація