Торкаючись безодні
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8
11 699
3
+1214

Опис Торкаючись безодні

Захоплюючий документальний проект, знятий за мотивами бестселера відомого альпініста Джо Сімпсона, що розповідає одну з найнеймовірніших, та водночас реальних історій з життя альпіністів.
Сюжет книги та шоу розкриває історію боротьби Джо Сімпсона за життя під час сходження на вершину Сіула-Гранде в Перуанських Андах. У 1985 році Джо Сімпсон і його товариш Саймон Йейтс зробили спробу першопроходження на цю, одну з найвищих, вершин Перуанських Анд. Вони змогли досягти вершини, однак під час спуску по північному гребеню в умовах штормової погоди в результаті зриву Джо отримав важку травму лівої ноги. Оскільки у них не було з собою бівуачного спорядження, їжі та води вимушена зупинка загрожувала смертю. Йейтс почав спускати Джо, але після чергового зриву обидва втратили можливість рухатися далі. Джо впав з висоти понад 12 метрів в льодовикову тріщину, Саймон, після декількох годин пошуків партнера вирішив, що той загинув, і спустився в базовий табір. Сімпсон, який вижив після падіння, протягом декількох діб без їжі, пиття, з важкою травмою зміг також самостійно спуститися з гори.
Сімпсон і Йетс разом повертаються на місце подій, щоб розповісти свою історію перед об'єктивом камери...
Документальний фільм «Торкаючись безодні» (2003) доступний для перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Торкаючись безодні онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. ukrvas
    #3 ukrvas Троянці 12 лютого 2024 18:33
    ото вже відірвані дурники... а могли принести якусь користь суспільству чи близьким. лазити і гинути в горах-таке собі заняття
    -1
  2. Гість Адріана
    #2 Гість Адріана Рутульці 13 грудня 2023 21:53
    Неймовірно.В кінці фільму неможливо не плакати.Краще підстраховуватися завжди.
    +1
  3. Гість Олег
    #1 Гість Олег Рутульці 23 жовтня 2022 18:31
    Один з найкращих фільмів про альпінізм
    +2
Авторизація