Криваво-червоне небо
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.1
14 552
4
+1521

Опис Криваво-червоне небо

Атмосферний трилер із елементами фентезі та жахастику про терористів та нечисту силу, які зійшлись у смертельному двобої на висоті 10 тисяч метрів над землею.
Події розгортаються на борту авіалайнера, який здійснює трансатлантичний рейс з Німеччини до США. Серед пасажирів - жінка на ім’я Надя, яка ніби хвора на лейкемію, а насправді є справжнім вампіром, та її маленький син. Несподівано літак захоплюють терористи. Аби врятувати власну дитину, Наді потрібно розкрити своє єство та випустити звіра, що також може зруйнувати усі її плани на спокійне та тихе подальше життя...
Фільм «Криваво-червоне небо» (2021) доступний до перегляду мовою оригіналу з українськими субтитрами на сайті «Енеїда.ТБ».
Дивитися Криваво-червоне небо онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Геннадій
    #4 Геннадій Троянці 11 грудня 2021 02:16
    Фільм як мінімум оригінальний. Фільми жахів знімати найважче... Дехто з тих, хто пише негативні відгуки, про це не знає і навіть не задумається... Коли в мелодрамі треба пустити сльозу - то легко... А от коли ти у колезі, з яким пів-року пив каву, обіймався (і може навіть більше) повинен побачити монстра і дуже реалістично злякатись і правдоподібно залементувати - от тут і проявляється справжня театральна і кіношна майстерність... Я б так не зміг... ))) Тому і не актор... А фільм - норм!
    0
  2. Serg_Persio
    #3 Serg_Persio Рутульці 7 листопада 2021 18:53
    Я цей фільм не дивився і не збираюсь, бо це лайняна нісенітниця. Люди ви з глузду всі поз'їжджали, вам подобається негатив, террор, всілякі брехні, які ви вважаєте реальністю, вбивства, насилля і багато чого іншого не пов'язане з реальним світом? Ви всі хворі, психлікарня, палата номер 6, отакий висновок я зробив. А тим хто це лайно знімає, я би в дупу встромив гаряий металевий прут і тримав би до тих пір, поки вже буде нестерпно його там тримати. Усих творців цього так назвемо в лапках шедевру, довічне ув'язнення за гратами.
    -7
  3. McKenzie
    #2 McKenzie Троянці 5 вересня 2021 23:07
    Дуже і дуже круто!!! Чудовий жахастик!
    0
  4. Карна
    #1 Карна Троянці 18 серпня 2021 23:44
    Неочікувано якісно.
    +1
Авторизація