Окультна дев’ятка
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.4
9 344
1
+1214

Опис Окультна дев’ятка

Чудове фантастичне аніме з елементами детективного трилера про людину, що протистояла містифікаціям та магічному шарлатанству доки не зіштовхнулася зі справжньою магією.
За сюжетом, сімнадцятирічний учень старшої школи Юта Гамон має справжній дар – критичне мислення. Він все піддає сумніву. Намагаючись знайти логічне пояснення різним явищам. Юнак навіть заводить спеціальний влог в якому піддає обструкції різні містичні теорії. Влог не приносить грошей, але натомість об’єднує навколо себе дев'ять специфічних особистостей, обдарованих доволі нетиповими талантами. Ця спільнота здатна буквально перевернути світ...
Серіал «Окультна дев’ятка» (2016) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Окультна дев’ятка онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Томчик
    #1 Томчик Троянці 23 лютого 2023 01:24
    Мені сподобалося. Аніме доволі непередбачуване і дивувало мене доволі часто, від кінцівки сезону я взагалі геть випала у шок. Місцями трохи сжато і зкомкано, відчувається, що треба було більше екранного часу для розкриття повноцінно усіх персонажів та сюжету. Мене настільки надихнуло це аніме, що захотілося почитати мангу, але як виявилося повна історія є лише в лайт-новелі, яка, як і аніме, не була завершена.
    Непоганий детектив намішаний з фентезі та трохи жорстоких сцен. Єдине що мене напрягало тау це величезна грудь одної з героїнь.. але напевно це продовження жанру "фантастики".
    +1
Авторизація