Екзорцизм Емілі Роуз
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.7
10 590
3
+1919

Опис Екзорцизм Емілі Роуз

Відмінний містико-драматичний жахастик про вигнання злих духів, заснований на справжньому судовому процесі, на якому звинувачували священика, що допустив смерть своєї підопічної під час обряду екзорцизму.
Сюжет розгортається безпосередньо на судовому засіданні в ході якого очевидці згадують моторошну історію Емілі Розус – нещасної дівчини, чиє тіло страждало від невідомої хвороби. Близькі дев’ятнадцятирічної Емілі звернулися до священника і його ритуал призвів до смерті дівчини. Адвокат Ерін Брунер, яка захищає священника в суді, починає помічати, що межі реального світу та містики стають все більш розмитими...
Фільм «Екзорцизм Емілі Роуз» (2005) буде цікаво дивитись українською онлайн усім шанувальникам хоррорів.
Дивитися Екзорцизм Емілі Роуз онлайн українською в HD
Unrated Cut
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. edittttttt
    #3 edittttttt Троянці 3 січня 2023 19:13
    файний фільм на вечір, щоб всю ніч не спати)
    +2
  2. Dowbo
    #2 Dowbo Троянці 9 жовтня 2022 22:22
    Фільм просто бомба! Один з небагатьох містичних трилерів, що можна дивитися. Та ще й базований на реальних подіях. Рекоменд.
    +1
  3. Precil-Kurok
    #1 Precil-Kurok Троянці 30 жовтня 2021 22:42
    Чи дійсно є такі сили??? А може з початку людства більш ніж п'ядесят тисяч років людство саме собі це створило!!! Це будуть споконвічні протистояння віри та невіри у щось вище чи придумане!!! Як на мене, зі мною відбувалось і те, і інше!!! Фільм прекрасний, чи віриш ти у нього, чи не віриш, кожен вірішить для себе сам!!!
    +2
Авторизація