Покоївка
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.5
47 929
3
+4250

Опис Покоївка

Зворушлива драматична історія про молоду дівчину, яка тікає від проблемних стосунків та намагається збудувати краще життя для власної дитини.
За сюжетом, молода дівчина і мати на ім’я Алекс не витримує постійних принижень свого хлопця Шона і одного дня прихопивши дитину тікає від насильницьких відносин. Шон лютує, а Алекс починає життя з чистого аркушу, шукає роботу, намагається забезпечити свою дитину та побудувати їй краще майбутнє. Це завдання не з простих, адже дівчина не має ані гідної освіти, ані навиків кваліфікованої роботи. Краще що їй вдається знайти – влаштуватись прибиральницею. Але вона має твердий намір змінити життя на краще...
Серіал «Покоївка» (2021) доступний до перегляду онлайн мовою оригіналу з українськими субтитрами.
Дивитися Покоївка онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Nataliia
    #3 Гість Nataliia Рутульці 24 травня 2023 23:41
    Дуже класний серіал! Рекомендую подивитись. Акторська гра на досить високому рівні, як і робота сценаристів та операторів. Як на мене, репрезентація проблеми насильницьких стосунків дуже потрібна і в цьому серіалі це зроблено правильно.
    +3
  2. Владлена
    #2 Владлена Рутульці 15 січня 2023 23:16
    Серіал про тупі рішення головної героїні . Вона сама в усьому винна. Все що з нею трапляється і в якому вона лайні - це повністю її вина та її рішення. Хочеться так битися головою, коли дивишся цей серіал. Гидко від неї, злість так і пропирає.
    -6
  3. Yaryna
    #1 Yaryna Рутульці 9 листопада 2021 23:20
    Цікаво, драматично, глибоко. Часто зворушливо до сліз. Але в будь-якому, випадку повчально. Добро і любов перемагає все.
    +5
Авторизація