Ода до радості
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.4
8 180
1
+2325

Опис Ода до радості

Цікава, нетривіальна та некваплива романтична комедія про хлопця, який усе своє життя намагався уникати сильних, позитивних емоцій. 

Головний герой – цілком симпатичний та приємний хлопець на ім’я Чарлі, який майже не відрізняється від інших людей, за винятком однієї величезної проблеми – він не витримує натиску позитивних емоцій та завжди втрачає свідомість коли його охоплюють радісні почуття. Тому усе своє життя він намагається не відчувати нічого зайвого, обмежувати себе в позитиві, а відтак – відмовився від стосунків з дівчатами. Але від кохання не втечеш і одного дня Чарлі знайомиться з красивою дівчиною. Втім, дуже важко знайти спільну мову чи побудувати стосунки з дівчиною, якщо ти намагаєшся стримати свої почуття…

Фільм «Ода радості» (2019) буде цікаво дивитись мовою оригіналу з українськими субтитрами усім шанувальникам романтичних комедій.

Дивитися Ода до радості онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Hamervast
    #1 Hamervast Троянці 16 жовтня 2022 04:24
    Цікавий та милий фільм. Дуже добре, що є такі фільми, де показують людей з різними особливостями і найголовніше - що вони також потребують кохання. І можуть кохати та бути щасливими. Лише потрібно зустріти людину, яка зрозуміє та покохає всі особливості та саму людину. Чудова гра акторів, музичний супровід доповнює атмосферу фільму.
    0
Авторизація