Поліцейський седан
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.5
7 303
2
+3236

Опис Поліцейський седан

Грамотний, розмірений симбіоз жанрів драми, трилеру та поліцейського бойовика про одну ніч в житті двох офіцерів поліції Лос-Анджелеса, які брали участь у пошуках пари вбивць поліцейських.

Отже, історія починається і закінчується в одне нічне чергування - досвідчений патрульний бере під свою опіку поліцейського-новачка, і вже невдовзі обидва опиняються в епіцентрі полювання на двох вбивць поліцейських. Злочинці озброєні та дуже небезпечні і пережити цю ніч буде дуже не просто. Місцеві розборки, дрібні торговці наркотиками, побутові конфлікти – лише маленька частина того з чим доведеться мати справу патрульним копам...

Фільм «Поліцейський седан» (2019) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Поліцейський седан онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Precil-Kurok
    #2 Precil-Kurok Троянці 4 листопада 2021 21:15
    Весь Світ лайно!!! Всі ми показуємо, що ми найкращі, а насправді кожен шукає вигоду для себе!!! Чому я завжди підтримую прислів'я, що доброта, це найгірше крадіжки!!! Алеж завжди хочеш бути дорим до оточуючих!!! Фільм прекрасний, і показує хто є хто, або ким він може бути!!!
    0
  2. Гість Дмитро
    #1 Гість Дмитро Рутульці 20 жовтня 2021 16:38
    Підозрюю, що якщо абсолютно ніякий фільм оформити саундтреком «під 80ті», то це додає мінімум 1.5 - 2 до IMDB. Копи антагоністи у цьому фільмі - це взагалі щось мультиплікаційне))
    -1
Авторизація