Не дихай 2
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
0
19 967
5
+4351

Опис Не дихай 2

Криваве продовження вдалого клаустрофобного кримінального трилера про те, що краще не зв'язуватися з ветеранами і тим більше не намагатись їх обікрасти.

Сюжет знову розгортається навколо того ж самого самотнього ветерана війни, що живе у віддаленій хатині на околиці Детройту і виховує дівчинку, уцілілу після пожежі. Одного разу її викрадають невідомі і старий відправляється на пошуки дитини. Ми вже знаємо, до чого це може призвести, адже цей ветеран не просто сліпий інвалід, а справжній демон помсти...

Фільм «Не дихай 2» (2021) доступний до онлайн-перегляду українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Не дихай 2 онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 5:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Vavilon
    #5 Vavilon Рутульці 1 листопада 2021 22:14
    Мені сподобалося. Сюжет цікавий.
    0
  2. kkostia
    #4 kkostia Троянці 31 жовтня 2021 21:06
    Перший краще, але і цей можна глянути разок. Є кілька дурних моментів, але в цілому непогано. Рекомендую.
    0
  3. ukrvas
    #3 ukrvas Троянці 25 жовтня 2021 18:49
    фільм на один раз
    0
  4. Гість Олег
    #2 Гість Олег Рутульці 24 жовтня 2021 19:05
    Шикарний фільм!
    0
  5. Yuri Yuri
    #1 Yuri Yuri Рутульці 10 жовтня 2021 21:41
    Зовсім не потрібний сиквел, так як перший фільм був самодостатнім фільмом, але касові збори порішали і Соні вирішили подоїти знову бабла з глядача. Даний фільм відбився в прокаті, отже буде третя частина.
    Хто буде дивитися фільм, чекайте на сцену після титрів.
    Щодо кінострічки. Як я вже сказав нічого спільного з першою частиною не має, крім головного героя (тяжко сказати чи він був взагалі антагоністом із своїми секретами на противагу групі бандюків, котрі хотіли його пограбувати), у цьому фільмі він виступає як такий собі антигерой, але все одно нас заставляють за нього переживати. Хто уважно подивиться початок фільма, зрозуміє суть викрадення малої, такий собі твіст як на мене.
    Те шо фільм фантастичний, бо сліпа людина апріорі не зможе так воювати, навіть якшо вона морський піхотинець, зрозуміло, на це скидку робимо, тим більше мені ця фішка більше заходить аніж оте розхвалене "Тихе місце", але це зовсім не відміняє дурних моментів. От як старий міг дізнатися за такий короткий проміжок часу план нової будівлі і де вимикач світла? Хоча придиратися саме до цього момента якось тупо, тут взагалі ляп на ляпі і він із самого початку, ше починаючи з облоги дому.

    Рейтинг Р у всій красі, пошматоване обличчя, відрізана рука, кров, навіть собачку вбили(((

    Оцінка: 6 заклеєних верхніх дихальних шляхів з 10. Як написав вище непотрібний сиквел, який веде в нікуди, тим більше всі основні фішки показали в трейлері.
    -1
Авторизація