13 причин чому
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.5
121 115
8
+6777

Опис 13 причин чому

Молодіжний психологічно-детективний трилер про суд над підлітками, які довели школярку до самогубства. 

За сюжетом, старшокласниця Ганна Бейкер накладає на себе руки. Вона залишає після себе лише коробку аудіокасет, на якізаписала докладну розповідь про те, хто і як доводив її до самогубства. Після того як з'ясовується, чому Ганна вкоротила собі віку, її батьки подають на школу до суду. Вони намагаються довести, що у закладі була «токсична» атмосфера, небезпечна дітям. Один за одним свідки та обвинувачені викладають свою версію подій. Лише Клей, який вже давно був закоханий у Ганну, не тільки слухає розповідь дівчини, але й намагається добитись покарання винних...

Серіал «13 причин чому» (2017) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися 13 причин чому онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 8:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Віроніка
    #8 Віроніка Троянці 6 січня 2024 19:39
    Закінчується серіал більш-менш нормально, але всі секрети цих дітей і їх життя-це треш. 4сезон спочатку був схожий на якийсь жахастик з цими видіннями мертвих, але потім все стало зрозуміло. Мене в школі один раз вдарили, коли я навчалася в молодших класах, але я пам'ятаю, що я розповіла про це своїм батькам і потім і матері мого кривдника, після того він мене не чіпав. А так, що в школі, що в коледжі були цькування, але це тому, що всі підлітки вважають крутим, над кимось знущатися, викладачі це бачать, але нічого не говорять, максим що говорять-це "ну зараз так, а потім одружаться", або "б'є значить любить". Мені повезло, бо в мене були типу друзі, вони звичайно не захищали від цькувань, але я хоча б могла з ними поговорити.
    0
  2. Гість Дарья
    #7 Гість Дарья Рутульці 16 грудня 2023 14:38
    Серіал дуже крутий, я б поставила 9\10. Він став таким популярним серед підлітків через те, що в кожному з персонажів глядачі могли побачити себе. Булінг в школі, розірвання дружби, відчуття "третій лишній", відчуття закоханості, а потім неймовірний біль від того, що тебе просто використали, нерозуміння батьків, адже вони зайняті своїми справами, а потім ще й зґвалтування. Невміння впоратись з почуттями, емоціями, пубертатний період - все це навалюється на Ханну як сніжна лавина і вибратись з цього неймовірно важко без підтримки, яку на превеликий жаль, вона так і не отримала.
    Я б не рекомендувала дивитись цей серіал людям з проблемами(депресія, тривожність, відчуття нестабільності, та інші психологічні проблеми), тому що депресивність цього серіалу може підштовхнути вас до неправильних дій, дуже добре, що продюсери та режисери подбали про номер допомоги та застерегли глядачів про те, що буде відбуватися протягом години.
    Серіал захопливий через загадки та відчуття незавершеності, аж до останньої серії сезону. Глядачу хочеться ще та ще, спочатку касети, потім фото і так далі. Хочеться більше загадок і більше відповідей.
    Скажу, що серіал був цікавішим, коли він починався з Ханни та було б добре завершити його на ній, перші сезони більш яскраві, не зважаючи на кінець, але з кожним сезоном здавалось що разом з Клеєм ми провалюємось у затяжну депресію, адже навіть кольори змінювались на більш холодні та сірі. Але не зважаючи на це, сценаристи та режисери брали увагу саме емоціями та почуттями до героїв, до яких глядачі вже встигли прикріпити. У кожного з ним своя історія, свої думки, свої проблеми, кожен з них міг опинитись на місці Ханни та тепер їм потрібно навчитись жити в цьому світі, подбати про свій психологічний стан, аби не завершити як вона.
    Серіал неймовірний тим, що розкриває проблеми підлітків, які не можуть поділитись своїми почуттями з дорослими, адже думають, що їх не зрозуміють, що вони впораються самі. Серіал висвітлює проблеми гомофобії, насилля, переслідувань, цькування, домагань, сімейних проблем, які впливають на дитину.
    Варто переглядати "13 Причин Чому" і дорослим, аби на перших стадіях депресії, апатії, тривожності, думок про самогубство, помітити зміни в дитині, це допоможе врятувати життя.
    +1
  3. nekishnefor
    #6 nekishnefor Троянці 17 серпня 2023 21:37
    подивився цей серіал в той момент життя, коли мені був необхідний такий контент, і як зараз пам'ятаю той захват, з яким я додивився всі сезони, як зараз пам'ятаю те, що відходив від кінця серіалу неділю, як морально прощався з героями, цей серіал займає в моєму серці особливе місце, я рекомендую всім до перегляду, 11/10
    +4
  4. пливучи Йорданом
    #5 пливучи Йорданом Троянці 28 січня 2023 16:11
    Серіалу вдалося органічно поєднати багато проблемних тем. Утім не дуже зміг зрозуміти історію Вінстона з Монті і достатність його мотивації до пошуку винних у 4му сезоні.
    +7
  5. ur shujie
    #4 ur shujie Троянці 7 серпня 2022 20:19
    Зараз на 3 сезоні, і я всім раджу подивитись 13пч, серіал дуже хороший! Акторьска гра неймовірна, іноді пробирає до мурах. У серіалі піднімаються дуже важливі теми: цькування, гомофобія, сексизм, важливість відповідальності, поваги до інших, людянності,розкрита теми сексуаьного насилля і домагань, стосунків у родині, важливості підтримувати один одного тощо. Тож, на мою думку, цей серіал вартий вашої уваги, приємного перегляду!
    +8
  6. Ліза
    #3 Ліза Рутульці 20 липня 2022 00:26
    Чудовий серіал для підлітків, їх батьків і просто дорослих для переосмислення школи і булінгу навіть серед дорослих, всім обов'язково для перегляду
    +6
  7. Sugakq
    #2 Sugakq Рутульці 2 травня 2022 20:27
    Непоганий серіал
    0
  8. квітень
    #1 квітень Рутульці 2 грудня 2021 00:57
    Сабер красава
    +1
Авторизація