Минулої ночі у Сохо
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.2
47 968
7
+79101

Опис Минулої ночі у Сохо

Оригінальний та глянцево-атмосферний трилер, половина дії якого відбувається в сучасному Лондоні, а інша — у ньому ж, але набагато раніше. 

У центрі сюжету – юна модистка Елоїз, яка приїжджає з англійської провінції до Лондона, щоб навчатися на дизайнера. Два десятиліття тому, за тією ж мрією пішла її мати, але не витримала психологічного навантаження і наклала на себе руки. Симпатична та оригінальна дівчина, ​​Елоїз не дуже вписується в модну студентську тусовку. Одної ночі, Елоїз засинає та раптом переміщується до Лондону 1960-х, де спостерігає за сходженням співачки Сенді, яка намагається пробитися до столичного шоу-бізнесу за допомогою хитрого менеджера Джека..

Фільм «Минулої ночі у Сохо» (2021) дуже красиве кіно про небезпеку ностальгії.

Дивитися Минулої ночі у Сохо онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 7:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. alxnalis
    #7 alxnalis Троянці 25 березня 2023 21:49
    наскільки ж це неймовірний фільм, давно не відчувала такого захвату
    0
  2. Кісільок
    #6 Кісільок Троянці 5 листопада 2022 02:19
    Я один із тих поціновувачів старих часів .. коли бачиш ті старі машини , які були у мафії , часи 60-80 ... Тут ця картинка дуууууже гарно передається глядачу. Ковток цієї атмосфери я отримав.
    Стосовно самого фільму , тримає весь фільм у цікавості що ж буде далі з основною героїнею , ким стане ... чи не зірветься також як Сенді ?
    Фільм явно рекомендую для перегляду , але не для слабконервних !
    І ще маю припущення , там полюбому бляха має бути продовження !) Кінець дав на це натяк + так і не знайшли цього Алекса чи Джека (забув ім'я цього альфасамця)
    А також дякую за солов'їну ! 🇺🇦
    0
  3. Гість Anastasiia
    #5 Гість Anastasiia Рутульці 23 жовтня 2022 16:49
    Я вражена, дууже цікавий та неймовірний фільм
    +2
  4. Molly
    #4 Molly Рутульці 11 січня 2022 21:52
    На одному подиху. Музика, візуальний ряд, темп фільму - просто неймовірні. Дуже атмосферний психодел, не страшний - можна дивитися наодинці?
    У фільмі висвітлені досить важливі теми:
    - Наскільки просто зламати людину і маніпулювати нею, якщо немає поруч рідних і підтримки (доля Сенді);
    - Зображена реальність людей, мозок яких викривлює сприйняття. Тим, хто ніколи не мав галюцинацій все ж таки важко по справжньому зрозуміти що переживає героїня, тому її реакції місцями можуть видатися перебільшеними. Все ж таки це гарна можливість спробувати зрозуміти дане явище.
    +5
  5. Гість Сашко
    #3 Гість Сашко Рутульці 2 січня 2022 13:24
    Фільм: про прагнення відчути себе сильно вагомою а отримати справедливо, про нездатність піддавати сумніву свої примітивні висновки, про відсутність потреби в вагомих підставах для звинувачення когось. Жодних докорів сумління за , по-суті, вбивство невиннозвинувачуваного - ніби так і має бути.
    +2
  6. Меланія Моро
    #2 Меланія Моро Троянці 25 грудня 2021 04:04
    Красиво і яскраво!!!
    .... спочатку, аж, раптом все згасає: стає нудно і передбачувано. Це не жахи, - хорор (???), тоді неякісний.
    Недограно та примітивно відібражено "дядьок" (не спойлерю, Ви зрозумієте про що Я). Реакції героїнь в таких ситуаціях завше вибішують, або в Голлівуду це чомсь не виходить - втілити жах. Може це навмисно, щоб викликати емоцію у глядача? Тоді вони справжні лайнюки!
    Ідея хороша: можна було б трошки в різних палітрах показувати два світи; можна більш красиву сукню піарити; можна додати краси нічного соблазну, ... тай Грець із ним.
    Фільм для дівчат вподобається.
    При всьому "фе" - фільм вартовий і красивий.
    -2
  7. Yuriy03
    #1 Yuriy03 Троянці 24 грудня 2021 22:47
    КРУЕЛЛА В ЗАДЗЕРКАЛЛІ.

    Довго чекав на цей фільм, ще як тільки були перші промо фотографії. Був здивований, що Райт взявся за хоррор. Коли він вийшов, засмутився через рейтинги, але в цьому випадку це лише рейтинги. Особисто мені фільм сподобався, особливо після перегляду нової Оселі Зла (каловище повне) та й загалом люблю фільми Райта з його неповторним візуалом та динамічним монтажем, найулюбленіший у нього це звісно Скотт Пілігрим.


    Фільм показує як воно прагнути стати кимось відомим у шоу-бізі і через що потрібно для цього пройти, а той хто захопився кимось таким відомим та намагається бути як він-їде кукухою.
    Даний фільм психологічний триллер з елементами хоррору (типу фільма Пульс).
    Хто уважно дивиться, може вловити твіст досить швидко.
    МакКензі і Аня красуні, акторська гра більш-менш. Чорношкірий актор грає хріново і він тут походу для балансу, думаю МакКензі не було приємно його цілувати, тим більше, шо підібрали не красивого.
    Кінець, той шо після твіста мені не сподобався, якось все райдужно.
    Те що зробили з 60-ми це тільки бар у якому гулянки та саундтрек, тому антураж тих років не переданий.
    Сподобався монтаж та візуал.
    Коротше 7,5/10 до перегляду рекомендую. Стильний триллер-хоррор.
    +1
Авторизація