Не дивіться вгору
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
195 805
82
+203263

Опис Не дивіться вгору

Чудова комедійна фантастика з неперевершеним Леонардо ДіКапріо та симпатяжкою Дженніфер Лоуренс про вчених, що намагаються запобігти глобальній катастрофі та апокаліпсису. 

За сюжетом, доктор Рендал Мінді та молодший науковий співробітник Кейт Дабіанскі  вираховують, що по траєкторії у напрямку Землі рухається гігантська комета і вірогідність зіткнення з нашою планетою майже стовідсоткова. Вчені намагаються попередити всіх про зіткнення небесного об’єкту із Землею, але ніхто не хоче тверезо дивитися вверх, на загрозу з космосу. Ні політики, ні журналісти Рендела Мінді слухати не збираються, а натомість думають, як використати катастрофу на власну користь...

Фільм «Не дивіться вверх» (2021) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Не дивіться вгору онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 82:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Deus ex machina
    #42 Deus ex machina Рутульці 4 січня 2024 03:26
    Влада може лише розпоряджатися інформацією, надавати інформацію, яка є релевантною для них. Важливо розуміти, яку інформацію і від кого, від яких організацій ви отримуєте її. Університет Арізони надає корисну інформацію, запрошує всіх охочих взяти участь у програмі по виявленню астероїдів. Хороша ініціатива, робочі місця, без обману.
    https://www.zooniverse.org/projects/fulsdavid/the-daily-minor-planet

    Обирайте компетентну і корисну владу в житті. Всі, хто надають вам інформацію, і є вашою владою.
    0
  2. Єгор
    #41 Єгор Рутульці 12 грудня 2023 22:39
    Мені фільм сподобався хочь і початок не дуже він показав для мене що клятій єліті завжди срати хотілося на людей але я вірю що наш Президент нашої країни не такий як би там не було він би не поступив так радує що в кінці ці виродки єлітні які вижили получили по заслугам бо ніхто не може змінити план Господа я в сенсі існування людини
    0
  3. Гість Адріана
    #40 Гість Адріана Рутульці 25 вересня 2023 14:24
    Мені фільм дуже сподобався.Я плакала,бо якби це було насправді-то жахлива катастрофа.Одна країна зараз робить жахливі речі з іншою і без комети.Нема мізків у того народу,що називають себе росіянами.Замість того,щоб жити в мирі і розвиватися інтелектуально,морально і духовно ,вони знищують усе живе.І це все без комети.Я була б вдячна Богові за те,якби на російську імперію впала комета потрібного розміру для знищення саме російської території і тих йолопів,які підтримують путлєра.То був би їм усім великим уроком за їхнє зло.Матінка природа не прощає таких помилок.Пророда найсильніша від усього живого,бо вона сама є живою і має свої правила.Але деякі люди вважають себе всемогутніми,що є великою помилкою.Шкода,що у владі є такі йолопи,які гадають,що все буде добре і буде саме так,як вони планують.Але щось пішло не так,сталася похибка і та похибка стала неминучою кінцівкою для усієї планети Земля.Через пихатого,самовпевненого,гордого і надто багатого чоловіка-усе знищено:усе живе і не живе.Розумні люди,які могли врятувати Світ, були звільнені.На щастя,це лише фільм.Але він глибоко показує нам проблеми,які існують серед влади,в політиці і соціумі.Люди хочуть вірити не експертам,професіоналам в своїй справі,а вигадкам тих,хто приховує правду для власної вигоди.Всі ці ток-шоу тільки для розваг і несерйозних розмов.Проблема глибша.Нам треба зробити висновки із цього фільму і зрозуміти,що треба цінувати життя і жити так,щоб ніяка комета...Треба бути розумнішими.Слухати уважно розумних людей і почути їх.Для України цією кометою наразі є-росія.Увесь світ спостерігає за її варварством.Якщо вони думають,що їх це не зачепить-то вони помиляються.Спокою не буде нікому за лихо скоєне мирному населенню України.Мерзота та,наче отрута проникла у всі щілини нашої країни.Це початок кінця Світу.Але поки я жива,я буду боротися з нашими ворогами до кінця.Нам потрібно викорінити зрадників зсередини.Ми впораємося.Мусимо.Слава Україні!
    +3
    1. lLOGANl
      #39 lLOGANl Троянці 18 жовтня 2023 01:39
      💯%💪🏼👏🏼👏🏼👏🏼
      +1
  4. щось неприємне
    #38 щось неприємне Рутульці 23 липня 2023 21:49
    чим цей фільм кращий за "меланхолію" Ларса фон Трієра? нічим. але, звичайно ж, навіщо сенси, якщо можна напихати зірок і створити симулякри сенсів. найс! заверніть два!
    0
  5. Гість Vikki
    #37 Гість Vikki Рутульці 28 березня 2023 22:46
    Сейсмолог з Нідерландів також попереджав про землетрус у Туреччині (
    0
  6. Єті
    #36 Єті Рутульці 12 січня 2023 23:51
    Що булоб якби кінець світу настав при трампі. Пс. Багато людей помітили єрмака в одному з кадрів?)
    +3
  7. Збочинець
    #35 Збочинець Рутульці 23 жовтня 2022 17:16
    Якщо замінити комету на путіна, а лідери країн замість того, щоб допомогти Україні будуть шукати мирне рішення, то можна йти на Щекавицю
    +2
    1. Єті
      #34 Єті Рутульці 12 січня 2023 23:26
      Ну по перше згадайте зяву наших найкращих лідерів сучасності "ми до останього не думали що росія нападе" Тож давпйте критикувати лише тоді коли самі цих же помилок не коїмо
      +1
  8. MarkCi
    #33 MarkCi Троянці 2 лютого 2022 18:03
    Шедевр на всі роки. Сміявся в голос, та ставив на паузу. Важливі навіть дрібні деталі. Всюди знаходив аналогії з реальності. Водночас і смішно і плачеш. Бо все так і є. Нам не потрібні факти, важлива лише людина що говорить.
    +2
  9. Кіносовість
    #32 Кіносовість Рутульці 27 січня 2022 23:16
    Якщо з англійської SHIT - ЛАЙНО то для чого такий совковий переклад на початку кінострічки з "б..ха муха".ЛАЙНЯНА лайка але Рідною мовою!-Хештег#Лайняна лайка.Режисер цієї пародії лайняний.
    0
  10. Гість Олег
    #31 Гість Олег Рутульці 26 січня 2022 01:33
    Нереально крутий фільм! 10/10
    +6
  11. Vladimir
    #30 Vladimir Троянці 22 січня 2022 22:39
    Бляха, яке ж чудове це кіно. Давно не отримував такого задоволення від перегляду. Знову ж таки, чимось нагадує "Ідіократія", тому хто вподобав перше, вподобає і цю картину. Лео, як маячок про те що фільм вартий перегляду. Взагалі, чудовий акторський склад. Браво сценаристам адже в цьому фільмі все в рамках логіки їхнього творіння, я це дуже ціную і це велика рідкість зараз, коли всі події будуються в логічний ланцюжок.
    +9
    1. MarkCi
      #29 MarkCi Троянці 2 лютого 2022 18:00
      ідіократія застарів. Це більш актуальна версія. Люди дійсно такі, як у фільму.
      +1
  12. alexcaptain
    #28 alexcaptain Троянці 22 січня 2022 12:28
    Не сподобалось, взагалі
    -11
  13. Haarhus
    #27 Haarhus Троянці 21 січня 2022 22:17
    Проблема, що показана у цьому фільмі трішки ширша, ніж просто про недолугу владу.
    Справа не тільки в тому, що владу какістократії обирає більшість. Справа в тому, якою є ця більшість. Більшість не читає книг, сприймає конспірологію як релігію і нехтує фактами на противагу більш приємним "сенсаціям".
    Але це ж не з'явилося знічев'я. До цього призвела швидкість технологічного прогресу та недбале ставлення до власного розвитку. Технічним розвиток захопив людство. Але самі люди в цей час деградують замість розвитку, і прямують до рівня мавп. Ми сприймаємо нормальним, що розумним є смартфон, кавник, холодильник... А людина може й не бути розумною.
    Справді, як людина може не бути розумною?
    Коли ви вирішили, що знаєте достатньо?
    Де саме межа потрібних знань, навичок?
    Наші технології - це лише інсрументи. Красиві, потужні, дорогі. Але користуються ними люди. І біда саме в тому, що люди програють у розвитку інструментам. Пральним машинкам, праскам, пилососам...
    Може час навчитися чомусь новому, підвищити свої власні навички, зрозуміти якусь додаткову науку до тих які ви вже вивчили?

    Тільки масова жага до знань та особистого розвитку можуть врятувати від знищення самих себе.
    +8
  14. Макс Пейн
    #26 Макс Пейн Рутульці 21 січня 2022 16:30
    Ось тому Порошенка потрібно посадити до в'язниці.
    0
    1. Yuriy03
      #25 Yuriy03 Троянці 21 січня 2022 16:36
      Порох має сісти, бо ви подивилися це кіно?
      +6
      1. Макс Пейн
        #24 Макс Пейн Рутульці 21 січня 2022 16:59
        За державну зраду й заробіток на вугільному метеориті.
        -1
        1. Yuriy03
          #23 Yuriy03 Троянці 21 січня 2022 17:21
          ахахах, мантра з опешечки) ну удачі ЗЕлений чоловічок)
          +3
    2. Haarhus
      #22 Haarhus Троянці 21 січня 2022 21:53
      "Шановний", якщо конкретніше, то як ти прийшов до цього висновку?
      -5
  15. Yuriy03
    #21 Yuriy03 Троянці 20 січня 2022 15:33
    Хех, тут "найвеличніший лідер сучасності" закликав всіх заспокоїтися, зберігати спокій, не накручувати самих себе, все під контролем і все йде за планом. Це він так про масштабне вторгнення московії.
    Чувак точно подивився цей фільм і вони з керівником ОП, побачили себе, коли нюхали білий порошок, вирішили косплеїти героїв)
    +12
  16. Гість Василь
    #20 Гість Василь Рутульці 15 січня 2022 00:34
    Як же я чекав такого фільму! Наука - це соціальний інститут, ціллю якого є отримувати знання про те, якою є дійсність, як насправді влаштовано світ. Це чи не найкраще, що є у людства. Завжди треба прислухатися до науковців, бо наука - це досвід усього людства! Науці байдуже на наші погляди і упередження, вона працює, вірити ви у неї чи ні.
    Всесвіт розширюється, Земля не плоска, ми були на Місяці, вакцинуватися треба, магії не існує, ворожки, екстрасенси і астрологи - шарлатани, наука - сила!
    Живіть довго і процвітайте, земляни!
    +4
    1. Yuriy03
      #19 Yuriy03 Троянці 15 січня 2022 12:22
      Правильно, вірте науковцям, вони ж можуть розробити вірус (а це всі інфекціоністи говорять, що він створений штучно), випустити вакцинку і сказати, що якщо зробите укольчик, то вже зовсім скоро повернетеся до норм життя як до 20 року...ну ще трішки потерпіть, ми вже майже на половині пройденого шляху, ну прийміть бустерку....ах бустерки замало, треба закриватися на лохдаун і робити четверту дозу як Ізраїль....ах четвертої дози замало сказала Туреччина...ах новий штам з 46 мутаціями який страшніший за Омікрон і стійкий до вакцин, ну нічого, будемо далі штрикати..
      Ось я описав як працює сучасна наука, для мене вона себе дискредитувала! За 2 роки 0 результатів, ми ходимо по кругу.
      0
      1. Haarhus
        #18 Haarhus Троянці 21 січня 2022 19:41
        Наука це далеко не тільки медицина. І взагалі медицина не є вдалим прикладом як на мене. Мабуть найкращим з прикладів для відображення наукової величі є економетрика. А щодо медицини та її результатів - зазирніть до найближчої ЛШМД і спитайте там, чи обійшлися б пацієнти "подорожніком" і водичкою.
        0
  17. Гість Бандера
    #17 Гість Бандера Рутульці 6 січня 2022 22:51
    ШОБ ВИ ВСІ ЗДОХЛИ, БЛЯТЬДБКІ ВИРОДКИ!!!!
    -6
    1. Yuriy03
      #16 Yuriy03 Троянці 6 січня 2022 23:14
      Степане Андрійовичу перестаньте бухать!
      +7
  18. S3M4RiL
    #15 S3M4RiL Троянці 4 січня 2022 12:20
    Подивився поки тільки половину і зрозумів як фільм з дікапріо зумів провалитись. Він аж занадто гротескний і видно, що автори намагаються підставити падіння метеориту з проблемою глобального потепління. Але це як рівняти х*й з пальцем тим фільм і дратує.
    -4
  19. Гість Ольга
    #14 Гість Ольга Рутульці 3 січня 2022 23:41
    Як сказав Шустер, суспільство ділиться на еліти і маси. Як на мене, дуже влучно показано, що ми - ніхто, і заради грошей, еліти ладні знищити колиску людства. Вони вже собі покупляли місця в Шатлах і думають, що їм минеться... Нічого не минеться. І якщо дійсно ми пішли від Адама і Єви, тобто тих, хть заселив Землю, зрозуміло, чому в більшості люди - ідіоти. Нащадки гівн%ків нормальними бути не можуть. Гарний фільм. Неочікуваний кінець. Мені сподобався.
    +5
  20. Мілуокі
    #13 Мілуокі Рутульці 2 січня 2022 22:09
    Карикатура на сучасне суспільство, але яка ж тільки влучна, портретна! Не варт шукати в цьому фільми шедеврльного кіна, це і не кіно взагалі, як ми його розуміємо, це препарація трупа сучасного суспільства. Причому воно здохдло і смердить локально Брексідом, трампістами, антиваксами, Зеленським - глобально наглухо кінченими з тік-току і пласмасовоми мудаками і мудачками з інсти. Головне, що в цьому фільмі нікого не жаль, хіба тваринок і малюків.
    Так, я не вірю в людство ні на йоту, хіба в окремих небагаточисельних його представників.
    +7
    1. ukrvas
      #12 ukrvas Троянці 3 січня 2022 11:44
      дебіл? до чого тут зеленський???
      це фільм про ковідіотів. невже цього не видно?
      суспільство стало дуже безпечним...
      -4
      1. Yuriy03
        #11 Yuriy03 Троянці 3 січня 2022 12:40
        дебіл? до чого тут ковідіоти?
        це фільм про глобальне потепління!
        тому тут знявся ді капріо, бо він посол доброї волі ООН з проблем клімату!
        0
    2. Мамара
      #10 Мамара Рутульці 23 серпня 2022 01:48
      Якщо ти не віриш в людство, то нафіга ми тоді взагалі щось робимо? Кохаємось, будуємо країну, народжуємо дітей, голосуємо на виборах, протестуємо, лаємось,
      читаємо книги, волонтеримо, дивимось такі фільми? Можна ж опустити голову, і спокійно здохнути.
      0
  21. kkostia
    #9 kkostia Троянці 1 січня 2022 21:38
    Класне кіно, тема дуже схожа на ситуацію з ковідом. Науковців ніхто не хоче слухати, поки не стає запізно.
    Звісно гіперболізовано. Сподіваюсь у нас до такого рівня не дійде.
    +5
    1. Yuriy03
      #8 Yuriy03 Троянці 1 січня 2022 23:02
      лол, те ж саме можна сказати й про лікарів-інфекціоністів, які виступають проти примусової вакцинації в пік пандемії і кричать про нестачу кисню...але ж вакцинованим не зрозуміти
      +2
      1. Yuriy03
        #7 Yuriy03 Троянці 1 січня 2022 23:03
        якшо ви не помітили, то ми вже живемо у цьому світі.
        +2
  22. savchenkod19
    #6 savchenkod19 Троянці 31 грудня 2021 22:59
    Знаєте, це фільм на тему *Какая разница*, як у нас люблять казати. Фільм супер. Цікаво, хто ставить дизлайк?
    +13
    1. Yuriy03
      #5 Yuriy03 Троянці 1 січня 2022 10:01
      "хлєболюди" не зрозуміють
      +5
  23. Alexpoll
    #4 Alexpoll Троянці 31 грудня 2021 11:22
    Прекрасний фільм, раджу всім
    +10
  24. Гість Ольга
    #3 Гість Ольга Рутульці 29 грудня 2021 03:42
    Чудовий іронічний фільм, що змушує черговий раз озирнутись довкола і усвідомити в якому світі ми живемо. Точніше, на що ми перетворили світ. Варто подивиттись тим, хто вміє критично аналізувати.
    +14
  25. труба
    #2 труба Рутульці 29 грудня 2021 00:20
    тут багато пишуть про зе-дятлів, і вони праві, АЛЕ ось забули вже про РОШЕНА-ІНКОГНІТО, ЗЕКА,КУЧМУ,КРАВЧУКА,ПЛЮЩЕНКА з ЖУЛЬКОЮ, і і і і і і... Не зеленими ЄДИНИМИ, так вони також гівнюки, але не тільки вони, попередники були іще ГІРШІ......
    -10
    1. Yuriy03
      #1 Yuriy03 Троянці 29 грудня 2021 10:57
      ооо, фанат з опешечки під'їхав) ющенка і порошенка написав зневажливо, зате кучму і кравчука написав добре.
      певно пан за мураєва)
      +8
      1. S3M4RiL
        #0 S3M4RiL Троянці 3 січня 2022 20:44
        Та це націоналіст. В них найбільші вороги порох і ющенко. Я перше сам офігівав, аже поки не зрозумів. З "націоналістичними" зобов'язаннями вони справлялися краще за дравасєків і сволотівців, а крім цього у них залишається тільки комуністична маячня типу "заводи робочим", "землі українцям" на яку навіть найостанніший ковідіот не поведеться.
        +2
  26. sanya.everlast
    #-1 sanya.everlast Троянці 28 грудня 2021 13:41
    судячи з коментів у більшості людей вавки в голівоньках. шо ви понаплітали. яким боком тут Україна ,зеленський,дороги, на толоці писали про натяки антивакцинації. люди ви вже геть йобнуті. дурне спить дурне сниться. так само і тут. йобнуте дивиться йбнуте хуйню пише
    -7
    1. Yuriy03
      #-2 Yuriy03 Троянці 28 грудня 2021 15:46
      іди на хуй рагуль!

      ще раз проголосуй за зе-мразоту
      +12
      1. sanya.everlast
        #-3 sanya.everlast Троянці 30 грудня 2021 12:18
        нахуй підеш ти підарас пропихнутий. я навідміну від тебе ,не голосував взагалі так як нема за кого.ні за зе ні за пе. такшо голосуй іди ти підарас дирявий
        за сивочолого.
        -9
        1. Yuriy03
          #-4 Yuriy03 Троянці 30 грудня 2021 12:55
          ясно...людина какаяразніца...
          +7
    2. S3M4RiL
      #-5 S3M4RiL Троянці 4 січня 2022 12:22
      Ти так і не зрозумів, що цей фільм хоч поганенько, але хоче донести до глядача.
      +2
      1. Vladimir
        #-6 Vladimir Троянці 22 січня 2022 22:53
        Так, тут же очевидно про події в Україні, наша політична повістка і т.д. Сходи провакцинуйся і не пиши сюди всіляку маячню. Хіба вам форумів не вистачає? Тут люди дивляться та коментують кіно. КІНО
        0
  27. Oleh Klovan
    #-7 Oleh Klovan Троянці 27 грудня 2021 23:05
    Фільм точно для всіх! Тому що кожен має його подивитись! Немає тут ніяких тонких натяків. Фільм прямо кричить, що треба припиняти бути біосміттям. Це фільм номер один цього року і однаково на чарти та касові збори інших.
    +11
  28. Гість sana
    #-8 Гість sana Рутульці 27 грудня 2021 22:41
    Якесь нуднувате. Навіть ДіКапріо не спасає. І Меріл Стріп. Хоьтілось би більше екшену. А тут просто комедійна драма та драматична комедія.
    -9
    1. сана
      #-9 сана Рутульці 28 грудня 2021 22:28
      Беру свої слова назад. Переглянула другий раз. Фільм класний, актори дуже добре передали атмосферу неминучості та якогось пофігізму з боку влади та журналістів. А той чувак біля М.Стріп справді схожий на єрмака як брат. Хороша комедія і показано виворіт наших владних кіл і ЗМІ.
      +4
  29. Wood Border
    #-10 Wood Border Рутульці 27 грудня 2021 22:39
    Подивився фільм і хотів написати, що дійсно є над чим подумати, гарно знято, Брюс Вілліс нікого не врятував, що реалістично
    А потім зайшов в коменти і побачив, що там прекрасне відображення сюжету фільму, вже прив'язали сюди наш політикум і ще щось

    Просто хочу подякувати адміністрації ресурсу, що вони є, виклали цей фільм і дали можливість обговорити, висловити думки
    +9
  30. сeргій
    #-11 сeргій Рутульці 27 грудня 2021 21:08
    Трагічний, епічний, сарказм !
    0
Авторизація