Лоуренс Аравійський
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.3
6 517
1
+1919

Опис Лоуренс Аравійський

Легендарна історико-біографічна драма про міфічну особистість, шукача пригод та шпигуна, воїна та справжнього джентльмена Томаса Едвард Лоуренс, більш відомого під іменем Лоуренс Аравійський.

Події розгортаються на Близькому Сході під час Першої світової війни. Лейтенант Лоуренс на прохання арабського бюро відправляється до пустелі, щоб встановити зв'язок з принцом Фейсалом та використати його армію проти німців та османів. Лоуренс досягає табору Фейсала і своєю щирістю та повагою до місцевих звичаїв завойовує прихильність принца. Він заявляє арабам, що вони одна нація, і поки їх племена ворогують між собою, їм не добитися свободи. Лоуренс заперечує проти пропозиції англійського радника приєднати арабські війська до основних сил англійців у Енбо і вважає, що здатність арабів перетинати пустелю на верблюдах дає величезну перевагу, оскільки вони можуть завдати удару в будь-якому місці...

Фільм «Лоуренс Аравійський» (1962) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам військово-історичних драм.

Дивитися Лоуренс Аравійський онлайн українською в HD
4K Remastered
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Андрій Костін
    #1 Андрій Костін Троянці 3 грудня 2021 20:13
    Історично дуже цікавий фільм, у фільмі не усе ідеально звісно, бо як Ти передаш на 100% то що написано та взято з біографії та умовних архівів..., дивився давно але передивлюсь ще!
    +4
Авторизація