Нація убивць
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6
6 098
1
+311

Опис Нація убивць

Симпатичний соціально-кримінальний трилер, що іронізує над сучасним гіпертрофованим почуттям толерантності в сучасному світі. 

В центрі сюжету - історія чотирьох подруг, які опинилися в епіцентрі справжнього виру жорстокості, яка охопила містечко Салем. Справа в тому, що невідомі зловмисники викладають у відкритий доступ всю конфіденційну інформацію мешканців містечка, включаючи сокровенні таємниці і ганебні фотографії. Це призводить до спалаху насильства і спокійне містечко Салем занурюється в справжній хаос, зупинити який не під силу навіть поліції та владі. Здається, що тверезий розум вдалося зберегти лише старшокласницям Салемської школи, які планують завдати власний удар по зловмисникам…

Фільм «Нація убивць» (2018) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам соціальних трилерів.

Дивитися Нація убивць онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Solomiya
    #1 Solomiya Рутульці 14 серпня 2021 16:29
    Як задумка фільму повчальний(особливо нагадує тих,кому папріколу)про егоїстичних , нахабних , розбещенних підлітків 21століття, та багато чого незрозумілого ,наприклад стрілянина (ніхто не відреагував),чи 18 літні дівчата підлітки шмалять зі зброї(де взяли,коли навчилися стріляти,чи перезаряджати,кулі нескінченні))не зрозуміло, куча ляпів,от тут дійсно комедія))
    0
Авторизація