Усі ми мертві
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.7
69 816
3
+116138

Опис Усі ми мертві

Драйвовий південнокорейський жахастик про дорослішання та уроки відповідальності за життя оточуючих на тлі зомбі-апокаліпсису. Серіал заснований на популярному корейському веб-коміксі «Зараз у нашій школі».

За сюжетом, на території звичайної південнокорейської школи виявлено хворого учня, що перетворюється на зомбі. Загадковий вірус хвороби стрімко поширюється учнями, перетворюючи їх на живих мерців. Старшокласники розуміють, що якщо хтось з них полишить межі школи, вірус вирветься назовні та перетворить місто і країну на філіал пекла на Землі. Молодим людям необхідно зробити все, щоб не допустити поширення та врятувати самих себе. Для цього доведеться швидко подорослішати, навчитись відповідальності та навіть жертовності...

Серіал «Усі ми мертві» (2022) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Усі ми мертві онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Oleh Klovan
    #1 Oleh Klovan Троянці 17 лютого 2022 20:33
    Основною особливістю корейських серіалів є те, що вони розповідають нам про нас самих і про стан світу в якому живемо.
    Перше, що спадає на думку, коли бачиш постер і назву серіалу, що це звичайна історія про виживання серед орд зомбі, але це не так. І хоча серіал значною мірою запозичує стилістику з інших проєктів про зомбі, він всеодно є менш кривавий і жорстокий, ніж те на що ви могли сподіватися. Метою було не налякати глядача, а донести трагедію суспільства. Суть набагато глибша за зомбі апокаліпсис, яку не намагаються приховати, а ставлять в першопричину того, що відбулось.
    В центрі сюжету розміщена група старшокласників, яка повинна буде знайти спосіб вижити разом, а для цього потрібно подолати конфлікти, (ревнощі, соціальну нерівність, неприязнь один до одного). Головним героям прийдеться дорослішати зараз, адже батьків поруч немає, на військових і чиновників сподівань мало.
    Творці намагаються показати, як конфлікт в середені групи може виявитись складнішим ніж боротьба з зомбі.
    Але треба зауважити, що сюжет не обертається лиш навколо одгієї групи людей і має низку підсюжетів.
    В більшості амерікан фільмів ми бачемо поверхнево те, як чиновники та військові реагують і контролють ситуацію, та ще й зображають їх як рятувальників людства, що їм важливе кожне життя і вони прилетять на гвинтокрилі в останній момент, і врятують головних героїв. В All Of Us Are Dead навпаки, все більш правдоподібно.
    У серіалі детально розглядаються недоліки суспільства: насилля і знущання, що призводить до суїцидальної поведінки, відношення вчителів щодо своїх учнів, для яких збереження репутації закладу важливіше за життя учнів, посилення конкуренції, непорозуміння і ненависть між соціальними класами, індивідуальна байдужість до долі інших, кар’єризм безсилих політиків.
    Також зображають хворе суспільство соціальних мереж.
    Можливо назва "Усі ми мертві" має набагато глибше значення. Себто мертві не ті, хто в серіалі перетворився на зомбі, а ми всі тут і зараз в реальному світі мертві, бо забули про моральні цінності, закриваємо очі на зло, немов інтерпритація: душа згнила і вмерла. А головні герої це образ тієї меншості свідомого
    суспільства, що намагається вижити серед хаосу.
    +31
    1. bogdasenok
      #0 bogdasenok Троянці 19 січня 2023 18:24
      вау який чудовий та змістовний коментар, я у захваті
      +5
    2. roman_hamster
      #-1 roman_hamster Троянці 9 серпня 2023 19:14
      Вау який реально гідний і прекрасний коментар! Я навіть спеціально зареєструвався на цьому сайті, щоб відповісти) Дякую вам за такий опис це реально правда, корейські фільми та серіали на голову вищі за американські в плані висвітлення проблем людства. Такі як Паразити чи Гра в кальмара. Справді світ став настільки цинічним та аморальним, що дехто хоче втікти від реальності у кіно, але не я. І коли говорять "Та це кіно, в реалі так не буває" це точно не стосується цього серіалу. Я так люблю коли шедеврально висвітлюють глобальні проблеми людства, а не показують казочки з хепі-ендом. Тому дякую авторам серіалу, перекладачам і всім хто був задіяний, а також вам за ваш коментар. Є надія що поки НЕ УСІ МИ мертві!
      0
Авторизація