Аферист із Tinder
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
18 459
3
+4254

Опис Аферист із Tinder

Шокуючий документальний проект про афериста, який завдяки популярній соціальній мережі для знайомств зумів обдурити тисячі жінок та обманом збагатитись на мільйони доларів. 

Отже, аферист Саймон Левієв міг собі дозволити широкі жести. Він міг запросити дівчину на побачення до лондонського ресторану, а для цього замовити приватний літак з Софії до Лондону. Це і не дивно, адже за власною легендою, він був спадкоємцем «діамантової імперії». Йому вдалося завоювати довіру у багатьох жінок, але через кілька місяців розваг та «пристрасного кохання», його жертви лишалися з розбитим серцем та фінансовими заборгованостями на десятки та сотні тисяч доларів...

Фільм «Аферист із Tinder» (2022) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Аферист із Tinder онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. pload2011
    #3 pload2011 Троянці 28 березня 2023 22:58
    09/02.2022 на сайті Бабель розміщена цікава інформативна публікація, присвячена цьому пройдисвіту. Ось витяг із статті:
    "За даними ізраїльських ЗМІ, у 2011 році він переховувався в Україні.
    Батько Шимона нібито зателефонував київському рабину Гілелю Коену і попросив допомогти його сину влаштуватися в Україні, пославшись на те, що той «був заручений, однак сватання скасували, тож йому довелося залишити країну і шукати роботу».
    Коен допоміг Шимону знайти житло в Києві та навіть дав для цього гроші. «Коли Саймон приїхав в Україну, він жив у готелі за $110 за ніч. Я запропонував йому переїхати в удвічі дешевшу квартиру, а він попросив мене позичити йому $1 000», ― казав рабин.
    Із часом Коен позичив Шимону ще $4 000, які той так і не повернув. А одного разу, коли Коен поїхав в Ізраїль і запропонував Хаюту тимчасово пожити в його квартирі, шахрай влаштував у помешканні рабина гучну вечірку, викрав чекову книжку Коена та роздав дівчатам коштовності його дружини".
    Цікаво, а чи були жертви серед українок? Навряд чи, бо українки, здебільшого, клюють на дрібних шахраїв, а кручені дівки знають толк в "папочках" і хитрого єврея швидко б розкусили.
    Віддаю належне останній дівчині з Нідерландів, що більш-менш вчасно розібралася з гнидником, "вивела його на чисту воду", виявивши кмітливість і сміливість. Дві перші дівчини були занадто романтично-прагматично-сексуально стурбовані, тому і результат плачевний.
    Правоохоронні органи, окрім Фінляндії, що називається "вмили руки", залишивши Левієва на волі, хоча мали документальні підтвердження для притягнення до крим. відповідальності. Ніхто, здається, не захотів возитися в цих заплутаних шахрайських транснаціональних аферах.
    У нас вистачає своїх нуворишів. У світі останніх журналістських розслідувань цікаво - як вдалося нашому Шухрічу нажити "скромний" капітал, що складається з чисельних маєтків, квартир, земельки... Чи не допомогли йому, часом, довірливі жінки?
    0
  2. Vjacheslav
    #2 Vjacheslav Троянці 12 травня 2022 16:40
    Все таки наївні дівчата-жертви, такі величезні суми брали і нічого не підозрювали, жалко їх.
    +1
  3. Гість Юрій
    #1 Гість Юрій Рутульці 15 лютого 2022 11:48
    5 місяців за шикарне життя протягом кількох років... демократія, вона така)
    +3
Авторизація