І просто так... Документальний фільм
FHD 1080p
6.7
8
3
+511

Опис І просто так... Документальний фільм

Ексклюзивний документальний фільм для шанувальників франшизи «Секс у великому місті», який дозволяє дізнатись про зйомки сиквелу культового серіалу 1990-х, що намагається відшукати свою аудиторію і у 2020-х. 

Сюжет розгортається навколо головних персонажів та акторів, які їх зіграли. З моменту завершення оригінального серіалу пройшло чимало років, і головні героїні не могли не змінитись. Причому як зовнішньо, так і внутрішньо. Наприклад, Міранда у виконанні Сінтія Ніксон боїться сказати щось расистське, Шарлотта у виконанні Крістін Девіс не знає, як коректно спілкуватися зі своєю дитиною, а Керрі у виконанні Сари Джессіки Паркер соромиться відкрито говорити про секс у подкасті. Творці серіалу розповідають як болісно намагалися зберегти всесвіт «Сексу у великому місті», хоча, як і героїні шоу, безнадійно відстають від повістки, при цьому намагаючись відповідати трендам...

Фільм «І просто так... Документальний фільм» (2022) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися І просто так... Документальний фільм онлайн українською в HD
На жаль, ми втратили базу фільмів та оновлюємо наш плеєр. Вибачте за незручності.
Плеєр Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Авторизація