Тиха ніч
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.7
17 278
4
+2038

Опис Тиха ніч

Отруйна хмара зі смертоносними речовинами огортає планету. Уряд Великобританії, прогнозуючи швидку загибель населення, роздає усім безкоштовні пігулки для самогубства. Помруть усі, але кожен має право обрати як саме це відбудеться.

Нелл (Кіра Найтлі) та Саймон (Меттью Гуд) – подружжя, яке виховує трьох синів. Традиційно на свята вони запрошують на вечерю своїх студентських друзів. Так зробили і цього Різдва. Відмінність свята лише в тому, що до ранку живим ніхто не залишиться. Хмара ось-ось огорне сільську місцевість, де у чудовому маєтку зібралися друзі.

Дивитися Тиха ніч онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Mista_Green
    #4 Mista_Green Троянці 27 лютого 2023 01:22
    Юля каже: не дарма, шо 5 разів не додивилися. Я тут навіть не згаю, шо сказати.
    0
  2. Гість Дмитро
    #3 Гість Дмитро Рутульці 16 червня 2022 10:04
    Не змiг подивитись- поганий звук((
    0
  3. Yuriy03
    #2 Yuriy03 Троянці 10 березня 2022 12:03
    Апокаліптична чорна комедія. В свій час його ставили поруч з Не дивись вгору, але Тиха ніч це розмовний фільм, де півтори години герої тупо розмовляють, веселяться, виясняють стосунки знаючи, що це остання ніч. І тільки один малий ставить питання чи не обманює їх уряд (це як з ковідом, до якого нам тепер нема ніякого діла). Так і знав, що буде такий кінець (останній кадр).

    Якщо ви бачили Зв'язок (Coherence), Пароль: Хаус (H0us3), Ідеальні Незнайомці, то маєте розуміти, що цей фільм такий же.

    Останнім часом нема як дивитися фільми, так як вся голова забита війною і втратами наших від рук російських фашистів, а тут ше й хуйло лякає ядерною зброєю, тому цей фільм заганяє ще більше у зневіру, тому радити у такий час його нікому не хочу, ще минулого року можна було, але зараз ні.

    Поставлю 6/10 за нагнану журбинку.
    +5
  4. Гість sana
    #1 Гість sana Рутульці 8 березня 2022 23:44
    Дуже пророчий фільм. В світі сьогоднішніх подій. Може бути схоже. Сподіваюсь що ні, але..
    +3
Авторизація