Кімі
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.3
10 474
4
+919

Опис Кімі

Історія айтішниці, яка випадково знаходить доказ жорстокого злочину. Знахідка змушує героїню до активних дій, але є багато перешкод: вона страждає від фобії відкритих просторів, більшість людей сидять удома через пандемію, а на вулицях Сіетлу відбуваються протести.

Дивитися Кімі онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Геннадій
    #2 Геннадій Троянці 16 квітня 2022 08:56
    Оригінальний сюжет. COVIDна реальність. Симпатична головна героїня.
    0
  2. Павло
    #1 Павло Рутульці 16 березня 2022 18:54
    Зараз в Україні йде Війна та зараз ми зосиреджені на тому щоб захистити Україну тому чому ви так довго тягнете з новими фільмами щоб їх подивитися викладайде їх на сайт щоб могла змога їх подивитися як зараз кінотеатри зароз недоречні аті хто мають змогу подивитися кіно в Кінотеатрах серівно всі неподивляться тому варто їх викладати іх насайт
    -9
    1. Vjacheslav
      #0 Vjacheslav Троянці 11 травня 2022 11:52
      В тебе панічна атака? Хлопці якраз в силу своїх можливостей тримають сайт і продовжують викладати фільми. Вони взагалі могли піти на війну і стайт заморозити. Друге, люди які на цьому сайті працюють якщо отримують гроші, то не значно великі, а викладання фільмів без ліцензії адміністративне правопорушення, тобто їх ще кіберполіція може накрити. Підсумок: хлопці порушують закон, щоб ти подивився фільм на українській мові, у гарній якості, не платиш за це гроші і ще притензії висуваєш + із помилками в текст пишеш. Краще б закрив ротяку (точніше свої пальці в гуздно засунув) і подякував за роботу та фільм, засранець.
      +7
      1. Карна
        #-1 Карна Троянці 31 січня 2023 08:24
        Було б чудово, якби у відповіді ви обійшлися без оцього кацапізму в дужках
        0
Авторизація