Доісторична планета
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.5
16 257
4
+844

Опис Доісторична планета

Відкрий для себе дивовижний світ минулого таким, яким ти його ще ніколи не бачив, від Джона Фавро та творців «Планети Земля». Вирушай у подорож на 66 мільйонів років у минуле, коли динозаври та надзвичайні істоти панували в небі, в морі та на землі.

Дивитися Доісторична планета онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Soul Reaver
    #2 Soul Reaver Троянці 14 січня 2024 02:48
    Гарна графіка, а гра акторів і сценарій просто нікудишні. Ну не реально по одній плечовій чи тазовій кістці, відтворити те, як поводився той чи інший вид динозаврів. Автори цього творіння тупо наклали на доісторичних істот модель поведінки сучасних схожих представників. Тупо фантазії на рівні дитячого садочку.
    +20
    1. drinks
      #1 drinks Троянці 16 січня 2024 08:53
      а хто каже що це робиться по одній кістці. виб хоч почитали про те ще критикуєте.
      -14
      1. Soul Reaver
        #0 Soul Reaver Троянці 16 січня 2024 17:18
        Ви в курсі, що більшість викопних скелетів в музеях, то реконструкції з невеликої частини знайденного скелету, чи навіть кістки? Найчастіше археологи знаходять тільки невеликі фрагменти скелету, наприклад частину нижньої щелепи, гомілкову чи плечову кістку, а з мегалодоном так взагалі лише зуб. І вже по цих фрагментах намагаються відтворити загальний вигляд істоти. І як скажіть можливо дізнатись, як поводилась, чи які звуки видавала ця істота?
        Я наприклад гадаю, що велетенські диплодоки жили у невеликих водоймах, по типу як гіпопотами, а не бродили по суші. Бо у воді легше утримувати таку вагу, і довгу шию, і зручно з дна збирати різну їжу. А птерозаври з величезними головами, літали не з випрямленною шиєю, як тут показано, а як чаплі та пелікани, склавши шию літерою z.
        З кожним роком дані про динозаврів оновлюються, кардинально переписуючи все, що ми знали раніше (наприклад наявнісь у деяких пір'я, та те, що вони були теплокровні) тож і ця документалка буде з часом застаріла.
        +12
  2. Charles Darwin
    #-1 Charles Darwin Рутульці 5 липня 2022 20:32
    Як любитель Прогулянок з динозаврами та інших документалок від BBC, одразу можу зазначити, що даний проект мені все таки сподобався. Реалістична графіка, анімація, вигляд динозаврів, взаємодія з доісторичним світом - усе просто на висоті.
    Але істина пізнається у порівнянні. У Прогулянках з динозаврами, найбільш близьким проектом, та ідейним натхненням для Доісторичної планети, було багато неточностей та вигадок. Зараз рівень наукових даних про динозаврів помітно виріс, і Доісторична планета в цьому плані, звісно, набагато більш правдоподібний серіал. Хоча під час перегляду виникали деякі питання стосовно занадто складної поведінки динозаврів. Наприклад їхня здатність використовувати вогонь для полювання, відтворювати дуже складні рухи і т.д.
    Щодо сюжету в серіях, можу сказати, що історії були цікавими, іноді захоплювали, деякі кумедні моменти навіть викликали сміх. Однак кожна серія триває в середньому по сорок хвилин. Події в них плинуть повільно, не кваплячись, деякі сцени надмірно затягнуті, що нерідко можна навіть занудьгувати. Прогулянки в цьому плані, хоч і тривали хвилин двадцять, були більш динамічними, цікавішими і не давали занудьгувати від початку до самого кінця.
    На завершення скажу, що в даний момент Доісторична планета без сумніву є найточнішим, найправдивішим і найкрасивішим документальним серіалом про динозаврів. Сподіваюсь в майбутньому побачити їхні проекти про інших доісторичних істот з інших епох.
    +3
Авторизація