Ми були солдатами
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.1
14 957
3
+1818

Опис Ми були солдатами

Сильна військова драма з елементами бойовика, заснована на реальних подіях, яка розкриває детальну хроніку першого великого бою, з якого в листопаді 1965 року почалася війна у В'єтнамі. 

За сюжетом, полковник-десантник Гарольд Мур отримує призначення на посаду командира батальйону аеромобільної дивізії та отримує доручення провести спеціальну операцію у В’єтнамі. В долині Ія Дранг, Долині Смерті, 395 десантників потрапляють в оточення кількох тисяч китайських солдат та бійців Національного фронту визволення Південного В'єтнаму. Зав’язується пекельна битва, яка стає першою у п’ятнадцятирічній череді кривавих сутичок...

Фільм «Ми були солдатами» (2002) доступний до перекладу онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Ми були солдатами онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Буено
    #3 Буено Рутульці 17 жовтня 2023 23:23
    Фільм про американців і для американців, щоб хоч якось випустити напругу і депресію ветеранів, які повернулися додому з Нама і зустріли холодне нерозуміння, а інколи і оздобденість суспільства.
    З реальною війною фільм не має нічого спільного - хіба елементи форми, зброї, часові рамки війни…
    Атаки десанту у повний зріст, жодного окопу про обороні, особливо у вʼєтнамців, які тримали КСП, рух без прикриття вогнем і центральний прикол - тіп із повним магазином до АК біжить у штикові атаку на купу амерів - серйозно??????????????
    Це останній фільм про війну, який я подивився, іноземний так точно! Дивіться відео з гоупрошек на ютуб каналі 3 штурмової бригади або 1 штурмової Вовки Да Вінчі - оце реальна війна…
    +1
  2. Гість Денис
    #2 Гість Денис Рутульці 1 березня 2023 11:40
    Нічого такий фільм, цікава зйомка, прикольні кадри і ракурси 👍
    0
  3. Гість Андрій
    #1 Гість Андрій Рутульці 7 серпня 2022 16:04
    Фільм шикарний.
    +1
Авторизація