Наркосвяті
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
5 093
2
+1315

Опис Наркосвяті

Звичайний підприємець приєднується до таємної урядової операції, мета якої — захопити корейського наркобарона, який діє в Південній Америці. На основі реальних подій.

Дивитися Наркосвяті онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Siia
    #2 Гість Siia Рутульці 2 листопада 2023 01:35
    Очень круто! Переживаешь за героев как за себя !!!
    И религия в этой теме также заставляет о многом подумать.
    0
  2. Oleh Klovan
    #1 Oleh Klovan Троянці 24 вересня 2022 15:41
    Засновано на реальних подіях, що робить цей проєкт ще цікавішим. Дізнавшись про анонс цієї драми я не замислювався над назвою, але як виявилось вона мала буквальне значення, бо в сюжеті присутня релігія, яка є інструментом далеко не для порятунку людей. Гнітить те, що це не забаганка сценаристів, а правда. Звичайно ця k-драма орієнтована на західний ринок, але й намагається не втрачати свій шарм. Хтось може бути скептично налаштований до "Наркосвятих", але я вам скажу не варто. Якщо ви думаєте, що фільми про наркокартелі може робити тільки Голлівуд, то запевняю вас це не так. Мало того тут немає знайомих нам кліше, де хлопець латино або афроамериканець стає впливовим наркобароном з одним і тим же фіналом: куля або в'язниця. Це здавалося б і є повчанням, але цих персонажів здебільшого зображають не відморозками, а харизматичними філософами, які люблять свою маму та ходять до церкви у неділю. Навіть якщо він повний кретин, глядачам це все одно подобається, вони його не засуджують, ба більше їм здається це крутим заняттям.

    Сценаристи та режисери, на мою думку, справились на відмінно. Історія має всього 6 епізодів, яка розвивається логічно без навмисного затягування, відсутні сцени заради хронометражу. Якісна операторська робота. Приділили увагу діалогам. Різноманітність мов додає реалістичності зважаючи на те, що все це відбувається в Суринамі. Основна це корейська, бо більшість персонажів корейці, для спілкування з китайцями, американцями використовується англійська, також можна почути китайську, інколи іспанську, португальську. Це одна із небагатьох екранізацій, де ми вболіваємо не за мафіозі, який оголошує війну копам, а за люблячого чоловіка та батька, який понад усе прагне повернутись додому.
    +1
Авторизація