Русалонька
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.2
47 578
6
+65239

Опис Русалонька

Підводна принцеса Аріель через кохання до людини, принца Еріка, йде на угоду з морською відьмою. Та дає їй ноги, але натомість відбирає голос.

Дивитися Русалонька онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 6:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. vampie
    #5 vampie Троянці 17 серпня 2023 10:40
    Soul Reaver, Меліса Маккарті у ролі Урсули якраз норм. А от Аріель - це жесть!!! Страшніше придумати, мабуть, не можна було. Вона ж навіть на мультяшну і близько не схожа
    -14
  2. geisha_iz_noska
    #4 geisha_iz_noska Троянці 1 серпня 2023 11:56
    Ще з дитинства дивилася мультфільм і серіал "Русалонька" сотні разів. Це та історія, яка назавжди залишиться в моєму серці. Почавши дивитися фільм, я навіть не могла уявити які емоції він викличе в мене. Перші 10 хвилин - і я вже плачу від ностальгії. І хоча я дуже люблю оригінальний мультфільм, фільм сподобався мені з усіма змінами, на які навіть не хочеться відволікатись. Музика, атмосфера - просто неймовірно. Картинка - приємна. Акторка - !хороший вибір! Вона чудово зіграла таку добру, щиру, мрійливу та невгамовну Аріель. (Ті хто хейтить її - це люди без фантазії.) Музика та пісні - це та перлина, яку пронесли крізь увесь фільм так же легко, як і в мультфільмі. Люди, які створювали фільм, точно знали що вони роблять і навіщо. Усі актори чудово грають свої ролі, ніби із задоволенням. Фільм залишив тільки приємні враження і мені, як глядачу, захотілося побачити ще більше!
    +13
  3. diareya
    #3 diareya Троянці 29 липня 2023 17:10
    хто б що не казав, а фільм вийшов хорошим. дуже добре відтворена казкова атмосфера, і головна героїня досить мила. хоча і колір її шкіри не є логічним як для підводної істоти, адже темна шкіра це адаптація людського тіла до палкого сонця, і куди логічніше було б якби вона була бліда, або навіть сіра. та вибір режисера легко списується на умовність, що є однією із основ правил теорії літератури, а отже і театру та кіно. міміка русалоньки дуже вписується в характер персонажа, на акторку приємно дивитись. дивлячись на її гру геть забуваєш, що в оригінальному мультфільмі дісней вона мала зовсім інший вигляд. персонажка вийшла дуже жива, їй хочеться співчувати. також дуже сподобався момент, як змінили канон щодо ніг Аріель. таким чином у цьому фільмі показали, що навіть якщо у родині великі непорозуміння, з родиною можна і потрібно знаходити спільну мову, а не тікати без сліду і записки. момент, коли Посейдон усвідомлює бажання Аріель і відпускає її сам здався мені дуже зігріваючим душу та милим. та й принца вони показали дійсно вартим кандидатом на серце головної героїні. адже він не просто красиве обличчя без жодних якостей, на яке западає героїня. він був тим, хто намагався допомогти їй у складний момент (без спойлерів), без жодних думок кидаючись у море під час шторму і бою. Ерік проявив себе як достойний чоловік. що ж ми маємо у підсумку - позбавлену нездорових речей версію русалоньки, що підсвідомо закладатиме в головах маленьких дітей правильну поведінку і правильну мораль. чудовий фільм, рекомендую подивитись навіть якщо ви налаштовані скептично через вибір акторки :)
    +19
  4. Soul Reaver
    #2 Soul Reaver Троянці 27 липня 2023 15:40
    Думав, що невдало підібрана акторка то русалка, а як виявилось, то восьминожиця, гіршої просто бути не могло.
    Доречі, акторка, що грає русалку не така вже і страшна, як всюди говорять, а очима між іншим, дуже на рибу схожа :) наче з мультфільму "Підводна братва" (Shark Tale) 2004 року.
    Якби не кляті пісні, може б і подивився увесь фільм.
    0
  5. SHESLi
    #1 SHESLi Рутульці 26 липня 2023 19:35
    Нашо ви негра на головну роль взяли?? Як у білої людини може бути донька негритоска??
    -17
    1. Гість Andrii
      #0 Гість Andrii Рутульці 27 липня 2023 00:23
      А навіщо тобі мозок якщо ти ним не користуєшся?
      +8
Авторизація