Смерч
FHD 1080p
6.5
17
3
+1420

Опис Смерч

Білл Гардінґ працював на телебаченні і займався прогнозом погоди. Його колишня дружина, Джо, полювала за погодою, точніше за одним з її явищ - смерчем. І одного разу, коли по Оклагомі стали ходити страшні урагани, що переходять у руйнівні смерчі, вони знову зустрілися. Для Джо, то був унікальний шанс пройти в саме пекло, для Білла це була можливість змусити, нарешті, дружину підписати папери на розлучення...

Дивитися Смерч онлайн українською в HD
На жаль, ми втратили базу фільмів та оновлюємо наш плеєр. Вибачте за незручності.
Плеєр Трейлер
Відгуків 2:
Залишити відгук
Написати відгук

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Pakosti
    #1 Pakosti 8 серпня 2024 08:57
    в цьому фільми ви можете побачити рідкісне явище, а саме торнадо-стрибунця — це єдиний реальний факт за весь фільм, який насичений незрозумілими подіями, як вони вижили після зустрічі з епіцентром самого вихору, дурня і вигадка.
    0
  2. Miroshka
    #2 Miroshka 7 вересня 2024 03:26
    Те, що це не знято на реальних подіях, не робить ці факти вигадкою. В Америці це дуже часто відбувається . Кожен штат має своє явище.
    Жила в Техасі, і коли за 2 хвилини небо чорніє, а тоді зривається сильний вітер і дощ, а в когось руйнуються будинки в той момент, то якось дуже прям віриться.

    В Каліфорнії часто землетруси, відчуваю їх на собі. Можна навіть на сайт зайти і подивитись, де, і якої магнітуди був землетрус. Тому в США будинки всі картонні , без цегли на фасадах. Щоб не засипало людей важкими уламками .
    Зайшла тільки що на сайт ( в мене 5:20 вечора, живу в Лос-Анжелесі), станом на зараз зафіксовано тільки в ЛА 7 землетрусів магнітудою від 0,8 до 2,4 найбільший з 12 можливих по шкалі).
    В понеділок було 19 землетрусів .

    Нам пощастило з розташуванням Украіни. З чим не пощастило - то це з добваним сусідом.
    +3
Авторизація