R.I.P.D. Примарний патруль
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.6
23 948
1
+4452

Опис R.I.P.D. Примарний патруль

Яскравий та дотепний фантастичний екшн про потойбічних поліцейських, які навіть після смерті продовжують боротись зі злом та шукають на Землі втікачів із пекла. 

За сюжетом, відчайдушний детектив поліції на ім’я Нік гине при виконанні службового завдання. Причому кулю він зловив від кращого друга, який втягнув його в брудні справи. Але на цьому історія Ніка не закінчується, вже після смерті його вербують в Примарний патруль, служба в якому дасть йому шанс злегка «підчистити карму» перед судом Божим. Напарником Ніка стає буркотливий консервативний коп на ім’я Рой, що ганяє мертвяків аж з XIX століття. Хоча спочатку Рой відноситься до новачка з презирливою поблажливістю, Нік швидко доводить, що він найкраща заміна старому «примарному шерифу»…

Фільм «Примарний патруль» (2013) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам яскравих комедійних бойовиків.



Дивитися R.I.P.D. Примарний патруль онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. MrNikolaus
    #1 MrNikolaus Троянці 11 січня 2024 09:24
    Прикольний комедійний, фантастичний бойовик.. з гарними професійними акторами... щось в стилі фільму легендарних "Люди в чорному" (якщо брати до уваги тематику фантастичного бойовика просто цей фільм не про інопланетяшок)). Однозначно рекомендую до перегляду 9/10.
    0
Авторизація