Мисливець на монстрів
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.3
72 219
21
+71185

Опис Мисливець на монстрів

Новий блокбастер Пола У.С. Андерсона, автора «Смертельною битви» та «Обителі зла», та ще одна відео-ігрова адаптація із Мілою Йовович - цього разу присвячена серії ігор Monster Hunter.

Фільм наочно представить досить кінематографічну концепцію гри: вбивство величезних і страшних монстрів. За сюжетом, коли лейтенант Наталі Артеміс разом зі своїми солдатами телепортується з нашого виміру у всесвіт чудовиськ, вона стикається з шокуючою правдою: чудовиська керують своєю реальністю зі смертоносною лютістю. Вступивши у війну з гігантськими і неймовірно сильними ворогами, Артеміс вирішує об'єднатися з таємничою людиною - мисливцем, який знайшов спосіб дати відсіч монстрам...

Фільм «Мисливець на монстрів» (2020) можна дивитись українською онлайн усім шанувальникам нехитрих але яскравих бойовиків.

Дивитися Мисливець на монстрів онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 21:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Саша
    #14 Саша Рутульці 15 липня 2021 22:28
    Фільм, в цілому, непоганий, але завершення можна було зробити краще.
    0
  2. Alex Y
    #13 Alex Y Троянці 5 липня 2021 21:19
    Не найкращий, але і не найгірший. На один раз зайшов. Спецефекти топ.
    0
  3. Гість Віктор
    #12 Гість Віктор Рутульці 2 травня 2021 15:23
    Настільки примітивний, надуманий, висмоктаний із пальця треш... Він не тягне - не на фантастику, не на бойовик... вибачте за мій французський, але відверте сміття на літеру "х"...
    Починаючи від маразму, що жодна сучасна зброя не здатна пробити і вбити дінозавра... А примітивний лук зі стрілами це робить з легкістю... До того, щл чувак намагається врятувати підрозділ американців, а потім на них НАПАДАЄ і намагається ВБИТИ... Логіка так і пре... А коли вкінці треба ДВІЧІ спалити/підірвати зсередени дракона ЦЕ взагалі вершина маразму... Одразу відчувається вплив китайців... Окрім Джекі Чана в Голівуді нормальних китайських кіношників немає. В фільми звісно є, кілька приємних моментів, але їх одразу зводять на нівець у наступні кілька хвилин.
    2/10
    +3
  4. Артем
    #11 Артем Рутульці 21 березня 2021 00:32
    Я б глянув другу частину. Хоча кіно рознесли критики, тому напевне не буде(
    +3
  5. McKenzie
    #10 McKenzie Троянці 7 березня 2021 16:22
    Я в гру не грала, але фільм мені сподобався. Актори грають переконливо, як на мене. Я не кажу, що фільм тверда 10, але достатньо непоганий. Не бачила зброю в грі, повторюсь, але в фільмі виглядала ефектно. Фільм - 7/10. Достатньо жваво, музика прикольна. Я б подивилась продовження.
    +3
  6. Гість Олексій
    #9 Гість Олексій Рутульці 28 лютого 2021 13:17
    Таке собі кіно
    -2
  7. ukrvas
    #8 ukrvas Троянці 25 лютого 2021 20:05
    просто лайно..
    0
  8. Sova solo
    #7 Sova solo Троянці 24 лютого 2021 07:23
    фільм по грі, але я з нею не знайомий, тому оцінювати відносно пероджерела не можу. проте я не розумію негативних відгуків. можливо продовженя і не буде, зараз ця індустрія(кіновиробництво) повністю комерційно- і політзалежна, але фільм як самостійна одиниця норм. щодо гри акторів, знову ж таки, я не знаю хто тут невдоволений, вона на тому рівні, на якому і повинна бути в даному жанрі, і тут вона на достойному. я чекав на цей фільм, досить довго, і я не розчарований, бо в цьому жанрі зараз повна діра, а кіно вдале. я думаю в кінотеатрі воно буде дивитися краще. мені сподобалось що тут нема перебору, є увага, здорова, до деталей, і є логіка розвитку сюжету, чи історії, як забажаєте. РЕКОМЕНДУЮ кохасикам фентезі, бо якщо я не правий, то за рік, то 1-ИЙ ВДАЛИЙ ФІЛЬМ. ЛАЙК ВІД МЕНЕ
    0
  9. PanKrabz
    #6 PanKrabz Троянці 22 лютого 2021 23:51
    На жаль в гру не грав, але з таким жанром фентезі знайомий. Нагадує ніби малобюджетні блокбастери котрі випускають на DVD та все ж з хорошою графікою і більш-менш непоганими акторами та ще залишили "підґрунтя" для продовження, котрого навряд-чи буде бачучи касові збори. Фільм на раз. Оцінка від мене 5/10.
    +5
  10. Глядач
    #5 Глядач Рутульці 22 лютого 2021 07:28
    Якесь розчарування, добре що в кіно не пішов. Чому мисливці? Фільм по грі? Тоді вони мали б вистежувати та полювати на цих монстрів, а не в паніці відбиватися. "Невдахи - руйнівники порталу" більше підходить. Та й вибір гардеробу сумнівна річ - в іграх та аніме велетенські мечі виглядають добре, а от показати їх реалістичне використання в кіно ще нікому не вдалося. Крім того, гра акторів м'яко кажучи не вражає. Тоні Джаа ще старається, а решта видають просто ганебні кривляння. В гру Міли я не зміг повірити, а старався як міг.
    +1
  11. MrWain
    #4 MrWain Рутульці 22 лютого 2021 00:17
    Досить не погано.Сподіваємося на сіквели та пріквели)))
    -2
  12. vidokone
    #3 vidokone Троянці 21 лютого 2021 21:48
    Не фонтан, але досить цікава казочка на ніч.
    +1
  13. Груник Анатолий
    #2 Груник Анатолий Рутульці 21 лютого 2021 21:39
    дякую за фільм!
    +2
  14. AHgpyxa
    #1 AHgpyxa Рутульці 1 лютого 2021 12:50
    Доволі класне кіно, попри всю негативну критику. Спецефекти, задум, частковий стімпанк - все дуже гарно продумано і скомпоновано. Гра акторів, монстри - все класне. Думаю фільм буде номінований на оскар та отримає статуетку. В жанрі фантастики повинен бути фільмом року. Оскільки це франшиза - то чекаю на продовження. Рекомендую до перегляду в кінотеатрі (лише не ведіть дітей, якщо вони бояться - бо є досить моментів, де монстр зненацбка вискакує на весь екран).
    0
    1. Vitalii
      #0 Vitalii Троянці 3 лютого 2021 02:01
      Фантастика не часто отримує нагороди. Скоріш за все можливо на якусь нагороду буде номінована "Дюна". Та й то не факт. А цей фільм посередній для нагороди.
      +4
      1. саньок
        #-1 саньок Рутульці 21 лютого 2021 23:42
        нижче посереднього
        +2
    2. Глядач
      #-2 Глядач Рутульці 22 лютого 2021 07:38
      Стимпа́нк (Стімпанк) або паропа́нк (англ. steam + punk, «пара» + «протест, конфлікт») — підвид фантастики, дія якого відбувається у світі, де широко використовуються технології парових машин, що замінюють електроніку. Так от: де ти там побачив парові машини? ))) "все дуже гарно продумано" - це взагалі топ. Де і як ВСЕ продумано? В фільмі стільки тупих елементів, що більшість перегляду проходить в положенні фейспалму. Павуки живуть посеред пустелі, за сонячного дня вони не пересуваються, бо 1. сонечко сліпить, 2. навколо них совається діябло, який на них, швидш за все і розкормився. Так от - що вони жруть? Продумано? Кота показали "шоб було" і "всі ж люблять котиків" - це продумано? Колона військових НЕ перелаштовується у бойове шикування, а тупо лупить з кулеметів "по похідному" - може це продумано? І це лиш те, що на поверхні. Бувають фільми, від яких перше враження "ВАУ" а потім "ну фільм так то фігня". Тут другий варіант нажаль кидається в очі одразу.
      -1
      1. Sova solo
        #-3 Sova solo Троянці 24 лютого 2021 07:39
        ЩОДО -панку тут я згідний на всі 100%. а от далі, друже, де ти там павуків побачив? і звідки така цікавість до їх меню і туалету, це не фільм про фауну невідомої екзопланети де розкривається ареал і спосіб виживання істот, таке розкриття займе левову частку фільму і такий дятел як ти потім буде казати шо він нудний і затянутий, хочеш про чужу фауну, дивись документалки, вони і на цьому сервісі є зокрема. про кота пропущу, бо то взагалі тупе зауваження. колона військових... ти ше один доморощений військовий експерт? це не про війну фільм. і я не буду зараз тут писати про тактику мобільних наземний військових груп у рятувальній операції, тут того не треба. я не люблю відповідати на негативні коментарі, бо кожен має право на власну думку, але вже дістало.
        а фільм рекомедую, як я і залишив коментар зверху
        -1
        1. artVeider
          #-4 artVeider Троянці 4 березня 2021 21:22
          А ти точно цей "шедевр" дивився?)) Чи по обкладинці все визначив?) Ну то "насолодись" по повній. Хвилини так з 22 100% почнеш помічати павуків. Я зауважив про очевидні ляпи, що лиш на поверхні. Документалки про це лайно дивися сам, якщо знайдеш))). Документалки про видумані світи?))) Тре обмежити вхід в інтернет дітям до 10 рочків. На рахунок колони - я військовослужбовець, тому знаю, про що кажу, тож на цей рахунок варежку свою талапни.
          0
          1. Sova solo
            #-5 Sova solo Троянці 15 березня 2021 06:09
            знаєш, якщо ти військовослужбовець, і в своїй сфері тямиш так само як в кіно, то мені прикро за наші війська

            Р.S. для тебе павук все, що має більше за чотири кінцівки?
            0
      2. глядач
        #-6 глядач Рутульці 24 лютого 2021 18:07
        Підтримую, можливо фільм і по грі, але сюжет тупий, точніше його просто немає...
        Таке враження, що ті хто зараз роблять фільми, розраховують лиш на графіку.
        +4
Авторизація