Вічність
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.6
10 801
1
+1113

Опис Вічність

Стильна, красива та некваплива історична драма, своєрідна сімейна сага, портрет великої європейської родини французьких буржуа на тлі катаклізмів XX століття.

Картина бере початок наприкінці XIX століття, коли француженка на ім’я Валентина виходить заміж і створює сім'ю з безліччю дітей. Картина простежує долю жінки та її рідних аж до початку Другої світової війни. Головними дійовими особами стають три жінки, кожна з яких проходить складний життєвий шлях, повний почуттів, емоцій, любові і втрат. Кожній з них належить зіткнутися з бідою і зуміти пережити горе. Кожна буде справлятися по-своєму. Але всім їм належить зрозуміти, що справжня любов - вічна...

Фільм «Вічність» (2016) можна дивитись українською онлайн усім шанувальникам драми.

Дивитися Вічність онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. cezaryulia
    #1 cezaryulia Троянці 27 листопада 2023 22:36
    Такий жіночий фільм, така ніжна гама кольорів та почуттів. Любов - це те, шо завжди було і є надважливим.
    Звичайно головними персоналіями цього фільму стала тодішня аристократія, і вся атмосфера - це розкіш, елегантність та відчуття самодостатності. Жіноча роль у ті часи, особливо в вищому класі - це народжувати та виховувати.
    Фільм атмосферний, музичний супровід впродовж всього фільму заспокоює та передає всю витонченість, котру хотіли донести творці фільму.
    Рекомендую.

    Єдине, шо може здатися фільм нудним для когось. Мені фільм подарував трішки спокою у такий важкий морально час війни.
    0
Авторизація